mirela bećirović

'Najelegantnija prva dama u regiji' u ovoj čudesnoj haljini ostavlja bez daha

29.02.2024 u 10:18

Bionic
Reading

Mirela Bećirović u BiH nosi laskavu titulu modne ikone i najelegantnije prve dame u regiji, a to je potvrdila novim glamuroznim izdanjem

Na prijemu članova Predsjedništva BiH povodom Dana nezavisnosti zemlje pažnju je plijenila prva dama BiH Mirela Bećirović koja je u regiji postala poznata po svojoj eleganciji i modnom okusu.

Lijepa supruga člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića na prijemu je blistala u laskavoj crnoj haljini midi dužine te otmjenog prednjeg proreza i glamuroznih dugih rukava.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

No, najviše pažnje privlačio je raskošan kontrastni ukras bijele boje na desnom rukavu, dizajniran kao niz šarmantnih velikih ruža koje su se protezale od sredine dekoltea do zapešća.

Eleganciji je pridonio i laskav kroj haljine koja je bila suptilno sužena u području struka i trbuha, naglašavajući vitkost i besprijekornu liniju lijepe Mirele Bećirović.

Mirela Bećirović Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Prva dama BiH ovu efektnu modnu kombinaciju upotpunila je bezvremenskim crnim salonkama te raskošnom punđom iz koje je izdvojila prednje pramenove za ženstveno uokvirivanje lica. Točku na 'i' ovog looka stavila je nenametljivom šminkom - smeđim sjenilom i raskošnim trepavicama te ružem u boji kože.

Mirela Bećirović inače se ne pojavljuje često u javnosti, no kada god je imamo priliku vidjeti na nekoj od službenih manifestacija njenog supruga, uvijek ostavi snažan dojam svojim stajlingom, zbog čega je u Bosni i Hercegovini već stekla status modne ikone.

Laskavu titulu najelegantnije prve dame u regiji, kako joj vole tepati, potvrdila je na 29. Sarajevo Film Festivalu kada je crvenim tepihom prošetala u raskošnoj modro plavoj haljini s volanima kakvu bi rado odjenule i slavne holivudske dive.

'Uglavnom sama biram odjevne kombinacije. Pored toga što se trudim lijepo izgledati, jako mi je bitno da se ugodno osjećam u tome što nosim na sebi. Ne pratim slijepo trendove', pojasnila je Mirela u razgovoru za Azru i dodala:

'Stojim iza toga da za dobar stil ne morate posjedovati skupe komade odjeće. U mom ormaru se nalaze komadi high street brendova koji su dostupni svima i koje oblačim i na prijemima kao i u privatno vrijeme.'

CARLA BRUNI SARKOZY

Bivša prva dama uskočila u kombinezon i ukrala svu pozornost

Pogledaj galeriju