subotnji izlazak

Velike sunčane naočale i zlatni nakit za trendi outfit Ane Maslać Plenković

18.05.2024 u 15:30

Bionic
Reading

Subotnje je jutro izmamilo van obitelj Plenković. Nakon dugih pet godina uz premijera Plenkovića snimljena je njegova supruga Ana koja je Zagrebom prošetala noseći trendi outfit kojim je dominirala smeđa boja

Supruga premijera Plenkovića za sebe je odabrala nešto povučeniji način života pa su javnost danas razveselile fotografije snimljene u centru Zagreba. Uz supruga Andreja Plenkovića, Ana Maslać Plenković u trendi outfitu snimljena je ove subote ispred Crkve Svetog Blaža.

Za prve ovogodišnje zagrebačke vrućine Maslać Plenković odjenula je lagano, ali elegantno odijelo u smeđoj boji koje je kombinirala s finim bijelim topom.

Zlatne gumbiće sa sakoa uskladila je sa zlatnim nakitom kojim se ukrasila, a smeđem je odijelu pridodala i kožnu torbu u boji konjaka. Rođena Dubrovkinja outfit je obogatila i velikim sunčanim naočalama, neizostavnim modnim dodatkom za sunčanih dana.

u zagrebu

Dugo ih nismo vidjeli zajedno: Premijer Plenković snimljen u izlasku sa suprugom Anom

Pogledaj galeriju

Ana Maslać Plenković odavno je donijela odluku da se ne planira eksponirati u javnosti. Ni 2016. za vrijeme prijevremenih parlamentarnih izbora nije stajala uz supruga, a odluku nije promijenila ni na nedavnim prijevremenim izborima. Javnost ju je zadnji put vidjela 2019. godine kada je uz supruga dočekala kineskog premijera Li Keqianga i njegovu suprugu Cheng Hong u zagrebačkoj zračnoj luci.

'NEKA IGRE POČNU'

Andrej Plenković u najboljem društvu: Sa starijim sinom i kćerkom stigao na otvorenje 73. Dubrovačkih ljetnih igara

Pogledaj galeriju