NA SLOVENSKOJ AGRI

'Velika zlatna medalja' za Pipi

28.09.2013 u 10:18

Bionic
Reading

Nakon posljednjih teških godina za Dalmacijavino i njihove djelatnike te ponovnog pokretanja proizvodnje proteklog ljeta, kao i konsolidiranja tvrtke na kojem se intenzivno radilo posljednjih mjeseci, s radošću možemo najaviti kako iz naše tvrtke u posljednje vrijeme stižu dobre vijesti

U iščekivanju ulaska strateškog partnera u tvrtku koja nakon niza godina previranja ponovno stabilno posluje, stigla je i vijest o dobivanju internacionalnog priznanja na 17. AGRI koja se već 17 godina organizira u Gornjoj Radgoni u Sloveniji uz sudjelovanje najvećih proizvođača prirodnih sokova, pića i voda iz Njemačke, Austrije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Osvajanje 'Velike zlatne medalje' u takvoj konkurenciji za narančadu Pipi i Dalmacijavino zaista nije mala stvar, kada se zna da su u natjecanju bili Fructal, Rauch i mnogi drugi poznati brendovi.

Na prigodnoj svečanosti koja se održala 26. kolovoza u Gornjoj Radgoni, ovo priznanje su u ime djelatnika Dalmacijavina preuzele djelatnice Marija Jocić i Dijana Skelin. Raspisivanje natječaja u kojem se ova tvrtka ponudila potencijalnim ulagačima kruna je truda uloženog kako bi se kroz kontrolirani stečajni postupak ozdravio ovaj dalmatinski gigant i na tržištu pronašao pravog vlasnika kojemu je osnovna djelatnost Dalmacijavina, jedini cilj i strategija daljnjeg poslovanja.