ZARA ABID

Velika tragedija: Pretpostavlja se da je u zrakoplovnoj nesreći u Pakistanu stradala i jedna od najpoznatijih manekenki

23.05.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Prelijepa Zara Abid, jedna od najzaposlenijih pakistanskih manekenki, bila je među putnicima u zrakoplovu Airbus A320 Pakistan International Airlinesa

Kako su objavili svjetski mediji, obitelj mlade ljepotice na sve načine pokušava saznati je li i ona među stradalima u zrakoplovu koji se srušio u Karachiju.

Njezini brojni obožavatelji na društvenim mrežama se opraštaju sa Zarom, iako nema službene potvrde je li manekenka stradala u toj nesreći. Direktor pakistanske modne trgovine LABELS Zahir Rahimtoola Abid putem Twittera je objavio kako je manekenka doista bila na letu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

~ Fly high, it’s good #ZaraAbid

Objavu dijeli Zara Abid (@zaraabidofficial)

Pakistanska dizajnerica Khadijah Shah objavila je dirljiv post u kojem se moli da je Abid među preživjelima.

'Bila je divna djevojka, naporno je radila i bila je profesionalna. Počivala u miru', napisala je Shah.

Mnogi obožavatelji tuguju i opraštaju se s popularnom manekenkom s velikim bazom fanova na društvenim mrežama.

'Zara Abid, slavna manekenka i glumica. Jedan je to od najvećih gubitaka ove godine. Njezina je obitelj potvrdila da nije preživjela avionsku nesreću', napisao je jedan obožavatelj.

Zara Abid je rođena 4. travnja u Lahoreu, a kako su objavili tamošnji mediji, vraćala se iz svog rodnog grada gdje je nazočila sprovodu člana obitelji.

Dvadesetosmogodišnjakinja koja je početkom godine dobila i nagradu kao najbolja manekenka u Pakistanu, prije nekoliko mjeseci debitirala je kao glumica u filmu Chaudhry, redatelja Azeema Sajjada.

Zrakoplov se u petak srušio u gusto naseljeno područje na kuće oko 14.45 po lokalnom vremenu, nedugo nakon što je glavni pilot obavijestio kontrolu leta o tehničkom kvaru na letjelici. Kontakt sa zrakoplovom prekinut je samo jednu minutu prije nego što je Airbus trebao sletjeti. Avion je letio iz Lahorea prema međunarodnoj zračnoj luci Kinnah, jednoj od najprometnijih u Pakistanu. U avionu je bilo 99 putnika i osam članova posade, a iako se isprva tvrdilo kako nema preživjelih, kasnije je potvrđeno kako je predsjednik banke Punjab Zafar Masood preživio stravičnu nesreću.