ODBROJAVAMO MINUTE

Večeras u 18h počinju Black Friday sniženja, a mi smo izdvojili nekoliko isplativih ulova koje vrijedi ugrabiti prije drugih

26.11.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Još samo nekoliko sati ostalo je do početka Black Friday sniženja! Dok prodavači trljaju ruke, kupci se pripremaju za shopping groznicu. Zahvaljujući pandemiji većina će ove godine zaobići shopping centre i kupovinu radije obaviti iz udobnosti svojih domova. Prema onome što smo imali prilike vidjeti do sad, popusti će biti vrlo primamljivi, a ovog puta izdvojili smo nekoliko isplativih komada s polica Zare, Bershke i Pull & Beara koji sa sniženjima startaju u 18 sati

Nemojte nam reći da ne volite sniženja, pogotovo kada se ne morate tiskati u natrpanim dućanima i grabati za posljednji komad u vašoj veličini koji je ostao visiti na vješalici. Brendovi poput Zare, Bershke i Pull & Beara najavili su početak Black Friday sniženja na svojim web stranicama kako bi dodatno zainteresirali sve one koji planiraju iskoristiti popuste i 'ponoviti se'.

U tome su svakako uspjeli. Sigurni smo da ste u favorite već pospremili barem dva, tri artikla koja večeras planirate ugrabiti. Imajte na umu da sniženja koja su pripremili spomenuti high street brendovi započinju na njihovoj aplikaciji točno u 18 sati, a sat kasnije i na web shopu, pa ne bi bilo loše instalirati aplikaciju kako vam ne bi pred nosom pobjegla omiljena krpica.

Obzirom da nas i u narednim mjesecima, zahvaljujući globalnoj pandemiji te zatvaranju kafića i obustavi svih okupljanja koje je uslijedilo, očekuje vrlo malo događanja, iz bogate ponude Zare, Bershke i Pull & Beara izdvojili smo isključivo trenirke, tople jakne, veste, tenisice i čizmice koje možete izmjenjivati svaki dan do kraja pandemije (ako joj ikad dođe kraj).

Zara

  • +12
Zarini komadi na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bershka

  • +6
Bershka komadi na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pull & Bear

  • +13
Pull & Bear komadi na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije