GLAMUR I LUKSUZ

Već se udala Tamara Ecclestone?

12.06.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Ako je vjerovati britanskom listu The Sun, Tamara Ecclestone u utorak je rekla sudbonosno 'da' Jayu Rutlandu u Nici

Vjenčanje Tamare Ecclestone i Jaya Rutlanda trajat će ukupno tri dana, a nakon što je u utorak Tamara rekla sudbonosno 'da', sretan par će još dva dana slaviti s obitelji i prijateljima.

Nakon što su pet dana tulumarili na francuskoj rivijeri s prijateljima, 28-godišnja Tamara Ecclestone i bivši broker, 31-godišnji Jay Rutland navodno su uplovili u bračne vode, donosi britanski list The Sun. 'Buka sa zabave čula se po cijelom mjestu', rekla je jedna stanovnica gradića.

U Nicu su stigli privatnim letom te potom Rolls Royce Phantomom, a cijela ceremonija stajat će nekoliko milijuna funti. U luksuznom hotelu Grand du Cap Ferrat iznajmili su 73 sobe, a goste su zabavljali Elton John, Lionel Richie i DJ Mark Ronson.

Jason Statham, Paris Hilton, Sean Connery, princeze Beatrice i Eugenie te njihova majka Sarah Ferguson samo su neki od 150 gostiju koje je Tamara pozvala na svadbu.
Bernie, čije bogatstvo se procjenjuje na 2,5 milijardi funta, što je oko 22 milijarde kuna, navodno je 'iskeširao' 5,7 milijuna kuna samo za hotel.

No u slučaju razvoda ta silna raskoš malo vrijedi njezinom suprugu koji će ostati bez ijednog novčića jer je par odmah poslije zaruka potpisao predbračni ugovor. To nije čudno ako se zna da su se zaručili nakon samo četiri tjedna romanse.