GEOMETRIJa na cijeni

Važno je istaknuti se: Posljednjih mjeseci vlada veliki interes za ovakvim modelima torbi

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 04.04.2021 18:24
  • Objavljeno 04.04.2021 u 18:24
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na isti način kao što je u svijetu interijera ponovno zavladao trend namještaja netipičnih silueta koji lovi duh ludih 70-ih, u modnom smislu ta nesvakidašnjost danas je najtraženija u formi torbica

Modni kupci diljem svijeta daju naslutiti da su torbice geometrijskih oblika i detalja itekako poželjne.

U usporedbi s proteklom godinom, kako ističe modna tražilica Lyst, pretrage za torbicama geometrijskih karakteristika samo u posljednjih mjesec dana skočile su za 274 posto.

Prilikom pretraživanja ponude modela torbi, modni kupci danas se najviše koriste pojmovima poput 'trokut', 'geometrijski', 'asimetrični' i 'skulpturalni', a poznato je i koje su torbe geometrijskih osobina trenutno najtraženije.

U prvom redu riječ je o takozvanom triangle modelu torbe s potpisom talijanskog brenda Bottega Veneta. Nakon što je funkciju njegovog kreativnog direktora preuzeo britanski dizajner Daniel Lee, do danas mu je pošlo za rukom stvoriti pregršt must- have komada na modnoj sceni, od kojih torbice nastupaju u glavnoj ulozi.

Uz model s potpisom talijanske modne kuće, najtraženijim modelom trenutno se smatra onaj s potpisom američkog brenda Staud, a koja se ističe svojim geometrijskim uzorkom. Na visoko treće mjesto najtraženijih torbi geometrijskog oblika i detalja smjestio se model torbe tote s potpisom turskog brenda Mlouye.

  • +20
  • +17

Pristupačne torbe koje izgledaju puno skuplje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije