DREFT FASHION WEEK ZAGREB

Vatreniju Ivu do sada niste vidjeli

24.11.2013 u 11:05

  • +13

Poznati na završnoj večeri Dreft Fashion Week Zagreb

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Posljednja večer Dreft Fashion Weeka Zagreb namamila je u Hypo centar mnoge ljubitelje mode koji su uživali u trima revijama domaćih i dvijema stranih dizajnera

Modna kuća Vjera Viličnik za prvo predstavljanje svog branda hrvatskoj publici prikazala je miks kolekcija koji se sastoji od novih komada i njezinih najdražih komada iz nekoliko zadnjih sezona.

Artiđana je brand iza čijeg imena se kriju Ana Ćavar, dizajnerica i kostimografkinja koja djeluje već devet godina na hrvatskoj modnoj sceni, i Kristina Fazinić koja je za izradu torbi spojila svoje dvije najveće strasti - fotografiju i dizajn.





Toni Rico
ni ovog puta nije propustio ostaviti upečatljiv dojam uz svoju modnu priču, a publici su se svidjele i protagonistice luksuznog londonskog brenda Hemyca, Helen Clinch i Myra Nigris.

Posljednju večer ovogodišnjeg Drefta nisu željeli propustiti ni naši slavni. Tako su revije gledale i glumice Kristina Krepela, Ankica Dobrić i Petra Kurtela.

Došla je i voditeljica Iva Šulentić, vidjeli smo i Anicu Martinović, a posebno je prelijepa bila Iva Balaban koja zaslužuje peticu za stil.

Uz Maju Lenu Lopatny pažnju je najviše plijenila Iva Jerković u vatreno crvenoj haljinici.

Ovogodišnji Dreft zatvorila je kolekcija Marka by Marija Cvitanović, koja je svoju treću kolekciju odlučila posvetiti pamučno-vunenim tkaninama i urbanom stilu u kojem se mogu pronaći žene gotovo svih generacija.