od 13. do 20. svibnja

VatanMed & Euroleague objavili suradnju: Najveći popust na transplantaciju kose do sada

13.05.2024 u 15:06

Bionic
Reading

Klinika za transplantaciju kose VatanMed koja je jedna od najpoznatijih u Europi objavila je suradnju sa najjačim košarkašim natjecanjem na starom kontinentu Euroleague Basketball

Tim povodom u mjesecu kada ćemo dobiti europskog prvaka u klupskoj košarci Vatanmed će svoje buduće klijente počastiti neponovljivim popustom od 350 eura na zahvat transplantacije kose od 13. do 20. svibnja.

Svi zainteresirani za zahvat transplantacije kose koji popune formu ispod moći će iskoristiti vaučer u vrijednosti od čak 350 eura koji mogu iskoristiti u bilo kojoj od klinika VatanMed na svijetu. Trenutno VatanMed u svijetu posluje u 22 zemlje, a u regiji klinike VatanMed otvorene su u Sarajevu, Beogradu i Podgorici.

Najbolji prepoznaju najbolje

Suradnja jedne od najboljih klinika u Europi kada je transplantacija kose u pitanju VatanMed i najpopularnijeg košarkaškog natjecanja Euroleague Basketball objavljeno je prije početka Final Foura koji će ove godine biti održan u Berlinu. Vatanmed Clinic bit će partner Euroleague sve do 2026. godine. Ta će suradnja značiti i mnogo pogodnosti za klijente klinike kroz različite programe lojalnosti. Početak suradnje obilježava tjedan s najvećim popustom na transplantaciju kose do sada u iznosu od čak 350 eura. Bit će tu još iznenađenja, nagradnih igara i benefita za one koji odaberu da transplantaciju kose obave upravo u klinici Vatanmed.

'Oduševljeni smo što možemo da pozdravimo Vatanmed u našoj porodici partnera. Vatanmed posluje u sektoru koji se brzo širi, a ovo novo partnerstvo otvara nove mogućnosti za podizanje svjesti o transformativnim tehnikama obnove koje mogu povećati samopouzdanje u našim zajednicama,”' rekao je Gawain Davies, viši direktor za korporativna partnerstva i licenciranje, Euroleauge Basketball.

Suradnjom je oduševljen i direktor komapnije VatanMed.

'Uzbuđeni smo što ćemo udružiti snage sa Euroleague Basketball, spajajući našu strast za izvrsnošću s uzbuđenjem igre,' rekao je Uğur Öztürk, generalni direktor Klinike Vatanmed. 'Ovo sponzorstvo predstavlja više od samog partnerstva – to je posvećenost zajednici i zajedničkim vrijednostima. Zajedno, cilj nam je da inspiriramo i podignemo duh, kako na terenu, tako i u našoj klinici.'

Fanovi Euroleague Basketball moći će se upoznati s vodećim brendom u oblasti usluga transplantacije kose, pošto će Vatanmed imati široko prisustvo sa specifičnim brendiranim sadržajem na digitalnim platformama Euroleague.

O klinici VatanMed

Klinika VatanMed posluje u preko 20 zemalja svijeta. Sjedište je u Istanbulu, a jedna od novootvorenih poslovnica nalazi se i u Podgorici. VatanMed je europski lider u domeni transplantacije kose, brade i brkova.

U klinici VatanMed transplantacija kose obavlja se najmodernijim metodama na svijetu, a u klinikama širom svijeta uspješne zahvate obavilo je na desetine tisuća ljudi. U regiji VatanMed posluje u Sarajevu, Beogradu i Podgorici, a uskoro se očekuje i otvaranje klinika u Sloveniji i Hrvatskoj.

VatanMed je suradnjom s košarkaškim natjecanjem broj 1 pokazao svoje ambicije. Izvrsnost, inovativnost, savršena usluga, model su poslovanja koji VatanMed održava već 17 godina. Zato je i sasvim zasluženo na samom europskom vrhu kada je transplantacija kose u pitanju.

Kako kontaktirati VatanMed u slučaju dodatnih pitanja

Dovoljno je da pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp na navedene brojeve:

+38617177333

+38761250020

+38762601444

Ostale informacije o transplantaciji kose možete pronaći na web stranici klikom ovdje.