KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI

Vanessa Paradis i Lily Rose Depp kao modne blizanke

08.03.2017 u 09:58

Bionic
Reading

Spektakl modne kuće Chanel na pariškom Tjednu mode nije mogao proći bez dolaska Chanelovih muza, francuske glumice i pjevačice Vanesse Paradis i njezine 17-godišnje kćeri Lily Rose Depp. Majka i kći, koje sve više nalikuju, modno su se uskladile i ponovo oduševile svojim outfitom

Vanessa Paradis dobila je dostojnu zamjenicu u svojoj prelijepoj 17-godišnjoj kćerki Lily Rose Depp. Mama i kći obožavaju zajedničke odlaske u šoping, na kavu i modne događaje, a ovaj put su se očito i modno uskladile.

Dok je mama odjenula svijetlosive traperice, crnu bluzu i Chanelov kratki navy kaput od tvida ukomponiran s Chanelovom torbicom i crnim poluvisokim čizmama, Lily je isfurala sivo-crnu trenirku. Ispod otvorenog sivog gornjeg dijela bomber jaknice nazirao joj se goli trbuh, a na vrat je stavila nekoliko slojeva zlatnih Chanelovih ogrlica. Kako je već poznato da Lily ima iznimno dobar smisao za modu i da voli eksperimentirati s različitim stilovima, ovaj put je uz trenirku isfurala visoke crne potpetice.

Kombinaciju trenirke sa štiklama već su nosile Rihanna, Kim Kardashian, Kendall Jenner i njemačka manekenka Lisa Hahnbueck.