BLISTA U ZELENOM

Uživaju u šetnji: Chrissy Teigen ne skida osmijeh s lica u društvu preslatke Lune

24.06.2019 u 14:52

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen, supruga Johna Legenda s kojim ima dvoje djece, Lunu i Milesa, prošetala se New Yorkom u trendi stajlingu za koji je dobila pregršt komplimenata

Zeleni tonovi su ove sezone veliki hit, a da se odlično mogu iskombinirati i uklopiti u dnevne i večernje prigode, dokazala je i egzotična ljepotica norveško-tajlandskih korijena.

  • +6
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Chrissy je izgledala senzacionalno u zelenom oversized sakou zanimljivog uzorka inspiriranog kožom reptila koji je vješto sparila s destroyed trapericama odrezanih nogavica i štiklama od prozirne plastike s tankim remenčićima.

  • +15
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kosu je nosila raspuštenu i stiliziranu u blagim valovima, a nije zaboravila niti na trendi modne dodatke: velike naušnice ringove koji su ovom outfitu dali posebnu notu.

  • +29
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepoj Chrissy koja nije skidala osmijeh s lica, društvo je pravila preslatka trogodišnja kćerkica Luna u žutoj ljetnoj haljinici i cool sandalama.

Inače, manekenka ne krije koliko je ispunjava majčinstvo te ističe kako sad ima neke druge prioritete. 

'Iskreno, bila sam opsjednuta mjerenjem težine prije nego sam ostala trudna. Tri puta dnevno sam se vagala i doslovno sam znala koja je moja brojka u 8 ujutro, zatim koliko bih trebala težiti u 13 sati, a potom i koliko navečer... ali onda počnete shvaćati da ta brojka na kraju uopće nije bitna', rekla je jednom prilikom.