STRUČNJACI SLOŽNI

Uz ovih pet komada odijevanje na minusima sa stilom itekako je moguće

12.02.2021 u 14:47

Bionic
Reading

Kako se suočiti sa zimom, a pritom zadržati minimum modnog dostojanstva, pitanje je na koje su pokušali odgovoriti modni stručnjaci izdvojivši pet komada uz pomoću kojih se navedeno postiže s lakoćom

Značajnim padom temperatura, žene, kada je riječ o stilu odijevanja, tradicionalno se svrstavaju u dvije kategorije.

S jedne strane postoje dame koje ne mogu zamisliti boravak na niskim temperaturama bez toplih odjevnih komada, a pritom žrtvuju svoj tipičan stil odijevanja bez straha i prijekora. S druge strane svjedočimo onima koje se ni na polarnim hladnoćama ne odriču elegantnih komada, a da pritom na vlastitoj koži ne iskuse jačinu hladnoće.

Kako bismo se zaštitili od zime, a pritom očuvali stil, modni stručnjaci izdvajaju pet modnih komada kojima ćemo postići navedeno.

Džemper s visokim ovratnikom

Ovaj modni komad profinjenog izgleda omogućuje nam da se s niskim temperaturama suočimo sa stilom. Dolčevite od pletiva u hladnim mjesecima predstavljaju najbolje čuvanu tajnu zaljubljenica u modu, a u kombinaciji s toplim kaputom i dodatkom šala, postizanje potrebne topline bez žrtvovanja stila je zagarantirano.

Pufasta jakna

Od svih modela jakni i kaputa za zimu, najveću toplinu nesumnjivo osiguravaju pufferice. Osim što ove sezone suvereno vladaju modnom scenom, ističu se svojim izgledom koji se danas po brojnim elementima razlikuje od prethodnica.

Donedavno omiljene parke u aktualnoj sezoni u potpunosti su izgurane u drugi plan, a brojne dame će se složiti kako nijedna jakna ne grije bolje od njih. Trendovske, tople i privlačnog dizajna, pufaste jakne danas predstavljaju idealan spoj topline i stila.

Vuneni šešir

Umjesto tipične vunene kape koju najradije nosimo pri niskim temperaturama, modni eksperti predlažu elegantniju alternativu u znaku toplih verzija šešira koji na jednak način štite od nepovoljnih zimskih uvjeta, a istovremeno ne žrtvujemo stil.

Termo čarape i najlonke

Kako modni segment zimskih stajlinga ne bi patio, idealno rješenje za sve one dame koje ne podnose hladnoću uvjerljivo su termo najlonke ili čarape. Poznati brendovi poput talijanske Calzedonije danas nude modele s udjelom mekog i toplog kašmira, što će nesumnjivo zavoljeti i dame koje ne preferiraju nošenje najlonki na niskim temperaturama.

Zahvaljujući njima, osmišljeni stajlinzi ne pate, a potrebna toplina je osigurana.