NIŠTA LAKŠE

Uz ove trikove već ćete danas izgledati mršavije

14.02.2014 u 10:30

Trikovi kako izgledati vitkije i više

Izvor: tportal.hr / Autor: TC /exen / Splash News/Xavier Collin/Celebrity Monitor/Guliver Splash/Sipa

Bionic
Reading

Nikoga neće začuditi podatak da je jedna od najčešćih želja imati vitku figuru. No osim izgladnjivanja i držanja dijeta, postoji jednostavniji i slađi način kako izdužiti siluetu. Odličnim modnim trikovima, naime, postići ćete vitkiji izgled i izgledati viši

Evo koja odjeća i koji će dodaci učiniti da izgledate mršavije i više. A i ovaj mini vodič dobar je izgovor za proljetni šoping.

Široki lađa-izrez na majicama
Majice s ovim izrezom vizualno proširuju ramena i stvaraju bolji balans s kukovima i bokovima, a optički takvim igranjem izdužujete figuru.

Vertikalne pruge
Još jedna optička varka koja 'prisiljava' pogled da ide gore dolje, a ne s jedne na drugu stranu. Iluzija je mršavija i izduženija figura.

Cipeleboje kože
Cipele u boji kože na izvrstan će način nogama vizualno dodati koji centimetar.

Pojas stisnut malo više u struku
Remen stisnut u struku ima dvojaku funkciju. Osim što naglašava struk, odjeća bolje stoji. Malo deblji pojas malo je bolji izbor od tankog.


'Pametna haljina'
Haljina s dodacima u drugoj obično tamnijoj boji na području struka ima za cilj vizualno stanjiti struk, a samim tim i izdužiti siluetu.

V-izrez
Veliki trokutasti V-izrez daje iluziju mršavosti i učinit će vas vitkijima.

Leptir-rukavi
Slično kao i kod lađa izreza, 'leptir' rukavi proširuju ramena dajući simetriju struku i vizualno izdužuju figuru.

Dugačke ogrlice
Dugačak nakit, baš kao i majice V-izreza, također ima učinak izduživanja figure i ako želite dodati koji centimetar, idealan su izbor.

Hlače trapez kroja
Malo šire nogavice činit će dobar balans s bokovima i također vizualno izdužiti noge i cijelu figuru.

Odgovarajući materijali
Materijali poput jeansa, pamuka, svile uglavnom idu tik uz tijelo i neće dodavati ekstra volumen te će siluetu dodatno izdužiti. Kontraefekt imat će materijali poput baršuna, kože i buklea.

Ista boja cipela i hlača
Kada imate istu boju cipela i hlača, stječe se dojam neke neprekinute linije i čini noge vizualno dužima. Ovo najbolje funkcionira kada je pitanju crna boja.