podignite samopouzdanje

Uz novi osmijeh osjećate se kao nova osoba

25.03.2019 u 08:35

Bionic
Reading

Poliklinika ARENA ima rješenje za svaki izazov

Vatrogasac Jurica Kovačević nakon nezgode s trubom u puhačkom orkestru prije 13 godina ostao je bez prednjih zuba.

Kako bi tada sanirao nastalu štetu, napravljen mu je protetski rad (zubni most) koji je nadomjestio zube koji su bili izbijeni. U Polikliniku ARENA došao je nezadovoljan s dotrajalim protetskim radom želeći promjenu. Nakon specijalističkog pregleda, uzete anamneze, kliničkog i radiološkog pregleda, pacijent je dobio plan terapije koja će mu u kratkom roku vratiti osmijeh s kojim će biti zadovoljan.

Uz dotrajali rad koji estetski više nije bio prihvatljiv, a i funkcionalnost je bila smanjena, pacijent je imao i upalne procese koji su ugrožavali zdravlje. Rješenje Poliklinike ARENA za pacijenta kombinacija je koja će zadovoljiti i estetske i funkcionalne zahtjeve slučaja. Prvo je bilo bitno sanirati veliku upalu zuba pod starim mostom te je zub i izvađen kako bi se sanirala upala u potpunosti. Dok je trajala sanacija, pripremljeni su ostali zubi koji će imati ulogu nosača novog mosta te je uzet otisak za laboratorijski privremeni most CAD/CAM koji će pacijentu osim funkcije vratiti i estetiku osmjeha isti dan. Nakon par tjedana finaliziran je konačni protetski rad i uz 6 keramičkih krunica na gornjim prednjim zubima pacijent je dobio novi osmijeh kakav je želio.

Osim zadovoljstva novim osmijehom, pacijent je riješio i upalu koja je velika prepreka za oralno zdravlje i zato je važna redovita kontrola. Vatrogasac koji pomaže mnogima u nevolji, u Poliklinici ARENA dobio je najbolju pomoć za svoje nevolje sa zubima. U nove radne pobjede i nove puhačke nastupe Jurica sada ide s novim osmijehom!

Riješiti probleme s oralnim zdravljem je lako, a koje rješenje je idealno za vas saznajte u Poliklinici ARENA. Rezervirajte svoj termin za specijalistički pregled na 01/6542-655!