'ONEFORD' HUMANITARNA AKCIJA

Uslikaj selfie s Fordom i pomozi Udruzi Breza

20.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Svako dijete ima pravo na obrazovanje, zaštitu, igru, sreću i odrastanje u sigurnom i toplom obiteljskom okruženju. Kako bi štićenicima udruge za rad s mladima – Breza, koja pomaže i brine o djeci i mladima od 12 do 21 godine starosti bez primjerene obiteljske podrške, omogućio normalno odrastanje Ford je pokrenuo veliku humanitarnu akciju 'OneFord'

Apelirajući na sve svoje članove i Facebook fanove: roditelje, unuke, djedove, bake, tetke i stričeve da naprave 'selfi' s Fordom i objave ga na Fordovoj Facebook stranicido kraja 2015. godine, Ford obitelj na taj se način pridružila obitelji Breza.

Mogućnosti su beskonačne, od fotografiranja s prastarim unikatnim Fordom na parkiralištu, do slikanja s najnovijim modelom Forda u salonu - mašta nema granica, a svi su dobrodošli. Spomenimo i kako je veliki doprinos humanitarnoj akciji 'OneFord' dao poznati pjevač Massimo Savić, zaštitno lice Forda koji se fotografirao sa svojim limenim ljubimcem Ford Kugom i pozvao sve Facebook fanove da se pridruže ovoj plemenitoj humanitarnoj akciji.

Kako se priključiti akciji 'OneFord'?

Pravo sudjelovanja imaju svi korisnici društvene mreže Facebook koji su fanovi stranice Ford Hrvatska. Ukoliko je profil u skladu s pravilima Facebooka dovoljno je na Facebook stranici Forda u aplikaciju predviđenu za humanitarnu akciju postaviti 'selfie s Fordom i kratku priču ili komentar

Sve priložene fotografije i priče postaju dio velikog Ford obiteljskog mozaika koji je dostupan unutar same aplikacije. Tijekom cijele 2015. godine za svaki postavljeni 'selfie', fotografiju s Ford testnih vožnja i servisa te za kupnju Ford vozila, Ford Hrvatska donirat će po1 kunu udruzi Breza. Također, na svim Fordovim događanjima diljem Hrvatske posjetitelji će uz izložene Fordove modele moći napraviti 'selfie' i na taj način dati svoj doprinos humanitarnoj akciji.