NOVE NA TRONU

Upoznajte najljepše žene nogometaša

14.06.2014 u 11:01

  • +11

Upoznajte najljepše žene nogometaša

Izvor: tportal.hr / Autor: JosiahW / Splash News/ Guliver/Splash Vittorio Zunino Celotto/ Pascal Le Segretain/ Guliver/Getty Images

Bionic
Reading

Čuvaj se Coleen Rooney! Stiže nova vojska glamuroznih ljepotica World Cupa. Christianova Irina, Piqueova Shakira, Casillasova Sara…

Žena nogometaša, sinonim za ljepoticu kojoj se uglavnom osporavaju sve kvalitete osim fizičke ljepote. No daleko je to od istine, samo stereotip koji ukalupljuje ljude u ladice, a njihove ljudske kvalitete određuje po stupnju ljepote.

Predstavljamo uspješne žene svjetskih nogometaša čija su imena u industriji u kojoj rade zvučnija i jača čak i od imena njihove snažnije polovice. Ostvarile su zavidne karijere, basnoslovno zarađuju i izgledaju senzacionalno.

One su novinarke, glumice, pjevačice... kojima suprotno uvriježenom mišljenju, na pameti nije samo kupovina.

Jedna od najpoznatijih žena nogometaša današnjice je Irina Shayk, 28-godišnja ljepotica iz Yemanzhelinska, grada na granici Rusije i Kazahstana.

Vrtoglavi uspon započeo je nakon što se 2010. godine pojavila u videu Kanyea Westa 'Power'. Od tada je njezina karijera napredovala strelovitom brzinom. Snimala je za Sports Illustrated, Harper's Bazaar i Elle, a radila je i kampanje za Intimissimi i Lacoste. Vezu s Christianom Ronaldom počela je 2010.

U samom vrhu uspješnih žena nogometaša je i megazvijezda Shakira, žena koja je prodala više od 70 milijuna albuma, koja je dobila bezbroj priznanja, uključujući i dva Grammyja. Uspjeh u Velikoj Britaniji započeo je albumom 'Laundry Service' i pjesmama 'Whenever, Wherever' i 'Underneath Your Clothes'.

Sadašnjeg supruga, 27-godišnjeg Gerarda Piquea, upoznala je kada je 2010. snimala pjesmu 'Waka Waka', himnu tadašnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva. Prošle godine par je dobio sina Milana.

Anna Kathrin Brommel, model i pjevačica koja se pojavila u njemačkoj verziji 'Next Top Model', a zahvaljujući izgledu snimala je bezbrojne kampanje donjeg rublja te se pojavljivala u magazinima poput FHM-a: no osim što je lijepa, djevojka Maria Gotzea je glazbenica koja svira klavir, a uplovila je u glazbene vode pod umjetničkim imenom Trina B.

Sara Carbonero, španjolska sportska novinarka, karijeru je započela kao voditeljica vijesti, a veza s popularnim nogometašem Ikerom Casillasom dovela ju je u centar medijske pažnje. Časopis FHM proglasio ju je najseksi novinarkom, a neki su otišli toliko daleko da su je optužili da je svojim seksi izgledom, na prošlom Svjetskom nogometnom prvenstvu, zbunila svog dečka, a njegov tim iznenađujuće je izgubio od Švicarske. Ove godine par je dobio svoje prvo dijete, sina Martina.

Michela Quattrociocche talijanska je glumica udana za Alberta Aquilanija.

'Alberto je najvažnija ljubav mog života. Naša veza je kao na filmu. Naša ljubav je ona koja ti daje žmarce u stomaku', rekla je o ljubavi sa slavnim nogometašem. Nakon što je 2011. zatrudnjela, uzela je pauzu od glumačke karijere i trenutno je mama kćerkice Aurore s punim radnim vremenom.

Yolanthe Sneijder Cabau

Kći bogatog poduzetnika kojeg su čak zvali Kralj Ibize, odrasla je u Nizozemskoj, rodnoj zemlji svoje majke.

Glumica je postala sa 17, potom je postala uspješna TV voditeljica, a potom upoznala Wesleyja Sneijdera. FHM ju je proglasio najseksi ženom u Nizozemskoj .