Znak pažnje koji stvara razliku

Upoznajte Maju, djevojčicu koja živi u dvorcu

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Jana je pokrenula humanitarnu akciju za još bolju kvalitetu života teško bolesne djece i mladih u bolnici Gornja Bistra. Uključite se!

Jana je pokrenula humanitarnu akciju „Znak pažnje koji stvara razliku“ za nabavu medicinskih kreveta teško bolesnim pacijentima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, jedinoj takvoj bolnici u Republici Hrvatskoj. Od svakog pakiranja negazirane prirodne mineralne vode Jana dio sredstava će se odvojiti za donaciju Specijalnoj bolnici, a akcija se provodi do 30. svibnja u svim Konzumovim poslovnicama diljem Hrvatske.

Zašto baš suradnja s bolnicom Gornja Bistra?

Pogledajte u kratkom videu i postanite „Znak pažnje koji stvara razliku“

Među tisućama oštećenih objekata koje je razorni potres pogodio koncem prošle godine, našla se i bolnica u Gornjoj Bistri koja je pretrpjela golemu štetu. Iako je objekt osiguran potpornim skelama, potrebno je puno više da bi se mališanima osigurao kvalitetan boravak u bolnici Gornja Bistra.

''Koliko god je to u našoj moći našim malim bolesnicima pružamo kvalitetan život u skladu s njihovim sposobnostima, a u okviru naših mogućnosti. Međutim, rad, volju i trud trebaju pratiti i materijalne mogućnosti koje nisu uvijek u skladu s našim željama i nastojanjima te nam je potrebna medicinska oprema za čije visoke cijene treba izdvojiti značajna financijska sredstva. Stoga zahvaljujemo Jani na inicijativi za provođenje humanitarne akcije za donaciju medicinskih kreveta, koji će sigurno pomoći u liječenju naše dječice. Svjedoci smo visoke osviještenosti hrvatske javnosti za pomoć najosjetljivijim skupinama društva te smo stoga uvjereni da ni ova inicijativa neće ostati neprimijećena'' istaknuo je ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi – Gornja Bistra, Renato Mittermayer, dr.med.spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja.

Više o humanitarnoj akciji saznajte na web stranici Jane.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!