zadivila španjolsku

Upoznajte Lolu: Prelijepa kćer nogometne ikone Peđe Mijatovića novi je dragulj u svijetu mode

22.02.2023 u 19:25

Bionic
Reading

Mlada 19-godišnja Lola Mijatović zadivila je španjolski svijet mode svojim stilom i uspješnim balansiranjem između nastupa na modnim pistama i studiranja. Najveći uzori su joj Hailey Bieber i Bella Hadid te njena majka koja je ostvarila zapaženu manekensku karijeru

Lola Mijatović, kćer proslavljenog bivšeg nogometaša madridskog Reala Peđe Mijatovića, polako, ali sigurno gradi vrlo uspješnu manekensku karijeru u rodnoj Španjolskoj.

S 19 godina najmlađa je kćer crnogorske nogometne zvijezde i bivše manekenke Anete Mijatović, a španjolsku javnost zadivila je svojim samopouzdanjem, stilom i uspješnim balansiranjem između nastupa na modnim pistama i studiranja.

'Obožavam se naći u ulozi modela i stajati ispred kamera. Jednako sam strastvena i prema čitavom procesu koji se krije iza stvaranja savršenih fotografija. Malo po malo otrkivam ovaj svijet i uživam u svakom koraku', rekla je Crnogorka rođena u Valenciji za magazin Hola.

  • +5
Lola Mijatović Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obje njene sestre, Nađa i Nina, završile su fakultete pa je i sama odlučila slijediti njihov primjer upisavši Poslovno sveučilište u rodnoj Španjolskoj. Uzor je pronašla i u svojoj majci koja se također svojedobno bavila manekenstvom.

'Majka mi je dala mnogobrojne savjete tijekom života, a kada je riječ o svijetu mode, napomenula mi je da moram biti snažna jer posao modela iziskuje velika odricanja i iznimno je naporan posao. S druge strane, otac je na mene vrlo ponosan i to mi je jako važno jer u meni izaziva divljenje. Vjeruje u mene i moje odluke, a to mi daje samopouzdanje.'

Objasnila je i svoj stil te koji su joj uzoru u svijetu mode.

'Rekla bih da volim casual look, ali moram priznati i da se rado lijepo dotjeram u nešto glamuroznije. U svijetu mode pratim Hailey Bieber i Bellu Hadid jer imaju smisla za ulični stil te postavljaju potpuno nove trendove koji su istovremeno casual i chic. I sama bih se voljela prometnuti u ovom svijetu jer je manekenstvo moj posao iz snova. Osim toga, voljela bih raditi kao urednica nekog časopisa specijaliziranog za modu', rekla je lijepa Lola pa za kraj otkrila čime se bavi u slobodno vrijeme.

'Obožavam gledati stare filmove te vikendom otići na skijanje. Naravno, rado posjećujem Santiago Bernabeu jer je praćenje Real Madrida na njegovom stadionu posebno iskustvo. U posljednje vrijeme sve češće posjećujem košarkaške utakmice. Sport mi je jako zanimljiv i važna je stavka u mom životu.'