Christy i grace

Možete li vjerovati da je između njih 35 godina razlike? Legendarna manekenka izgleda kao u danima najveće slave, a njezina kćer je prati u stopu

13.10.2022 u 19:14

Bionic
Reading

Christy Turlington uživala je u ženskoj večeri sa svojom kćeri Grace Burns na zabavi povodom 50. godišnjice W Magazina u New Yorku. Tom prilikom pokazala stajling za pamćenje i istaknula figuru iz snova

Christy Turlington stigla je u pratnji kćeri Grace Burns na zabavu W Magazina, a blistavi duo dokazao je da jabuka doista ne pada daleko od stabla. Legendarni supermodel, 53-godišnja Christy i njezina 18-godišnja kćer Grave Burns pokorile su crveni tepih i pokazale sjajne u usklađene chic crne kombinacije.

Kultna Christy odabrala je prošivenu crnu kožnu mini haljinu. Model dugih rukava i istaknutog struka koji je laskavo isticao figuru uparila je s klasičnom malom Chanel torbicom i crnim salonkama. Njezina 'mini verzija', 18-godišnja Grace stigla je u glamuroznoj teksturiranoj haljini bez naramenica sa satenskom vrpcom u struku.

  • +6
Christy Turlington Izvor: Profimedia / Autor: Craig Barritt / Getty images / Profimedia

Christy, koja je stekla popularnost kao supermodel u 90-ima, balansirala je između senzualnog i vrlo seksi sa svojom kožnom haljinom dugih rukava. Kreacija prošivenog uzorka pokazala je njezinu nevjerojatnu figuru, a posebno je istaknula Christyine vitke noge. A tu je bio i poseban detalj – izrez na leđima koji je djelovao tako senzualno.

Christy, koja sa suprugom Edwardom Burnsom (54) ima kćer Grace i sina Finna (16) za ovu prigodu odlučila se za frizuru koja baš nikada ne izlazi iz mode – naglašene valove s razdjeljkom na sredini. Tako jednostavno, efektno i nesumnjivo seksi.

Grace je izgledala jednako lijepo u dugoj teksturiranoj haljini, stegnutoj u struku leptir mašnom. Haljina je imala duboki v-izrez u sredini koji je isticao dekolte i davao zavodljiv prizvuk. Iako je zabava bile prepuna ljepotica, od Meadow Walker, kćer Paula Walkera u crnoj slip haljini pa do Karlie Kloss u srebrnoj kreaciji, slavna majka i kćer bile su čista senzacija.

  • +2
Kožne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo