KAKVI SU U LJUBAVI

Upoznajte četiri najprikladnija partnera za horoskopsku Djevicu

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 15.09.2019 08:13
  • Objavljeno 15.09.2019 u 08:13
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Oprezna, samozatajna i suzdržana Djevica dugo kalkulira i rijetko pokazuje naklonost. Iskreno vjeruje da su za stvaranje skladnog i trajnog ljubavnog odnosa neophodni prijateljstvo i povjerenje. Ljubav Djevice iskrena je i praktična, ali vrlo često koječim uvjetovana

Želite li je zadržati uza sebe, morate ispuniti njezina stroga očekivanja i približiti se slici idealnog partnera, a to nije lako! U nastavku pogledajte s kojim će znakovima Djevica najlakše ostvariti skladnu i funkcionalnu ljubavnu vezu.

Jarac

Zbližit će ih zajednički životni ciljevi poput materijalne sigurnosti i brige za zdravlje. Djevica će cijeniti ustrajnost i postojanost Jarca, a on će se diviti njezinoj praktičnosti i urednosti. Oboje će se truditi da njihov odnos bude predvidljiv i stabilan (podsjećamo da je predvidljivost pozitivna osobina za zemljane znakove).

  • +5
  • +2

Kate Bosworth je horoskopski Jarac, rođena je 2. siječnja 1983.

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bik

Djevica će se osjećati sigurno i zaštićeno u Bikovom zagrljaju. Njezini prigovori i ćudljiva razdoblja neće umanjiti zanos i zaljubljenost Bika, nego će ga nagnati da se dodatno potrudi oko očuvanja veze. Njegova pouzdanost pomoći će Djevici da se povremeno opusti i uživa u sitnim zadovoljstvima.

  • +1

Renee Zellweger (Bik) rođena je 25. travnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Rak

Najdublje će se povezati ako ljubavnu vezu razviju iz prijateljstva. Brižan Rak iskreno će se truditi da udovolji Djevici u pogledu sigurnosti i odanosti, a ona će potiho uživati u njegovoj toplini i nježnosti. Oboje su intuitivni i osjetljivi pa će ljubomorno štititi svoj emotivni svijet i zajednički dom.

  • +11
  • +8

Priyanka Chopra (Rak) rođena je 18. srpnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Škorpion

Pokretač ovog odnosa mogla bi biti Škorpionova sposobnost da probudi Djevičinu sputanu i zakopanu strast. Naravno, kad je Djevica u pitanju, strast nije dovoljna za dužu vezu. Bitnije je to što pronicljivi Škorpion razumije njezinu tjeskobu i obuzetost urednosti, iako sam ima druge prioritete.

  • +2

Lauren Hutton (Škorpion) rođena je 17. studenog 1943.

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Rezervna opcija: Ribe, druga Djevica

Bolje ne: Blizanci i Strijelac. S njima je teško dugoročno planirati.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!