ASTRO PROFILIRANJE

Upoznajte Bikove loše strane: Tvrdoglava i posesivna lijenčina

20.05.2018 u 08:03

Bionic
Reading

Svaki znak ima negativnih osobina, pa i Bik, kojeg prati glas da je materijalistički nastrojen, tvrdoglav, inatljiv i posesivan. Otkrijte Bikove mračne strane da biste lakše izašli s njim na kraj!

Tvrdoglavost

Bik može biti nevjerojatno tvrdoglav i nefleksibilan u pristupu. Ako mu logički argumenti suprotne strane ne odgovaraju, odbijat će ih slušati i nastaviti raditi po svom. Budete li inzistirali, probudit ćete njegov inat. Naiđete li na Bika u napadu tvrdoglavosti, morat ćete se poslužiti diplomacijom i trikovima tipa 'ti si uvelike u pravu, osim jedne sitnice...'.

Lijenost

Ako ne vidi interesa za ulaganje napora, lijen je i trom, pogotovo ako mu je naređeno da nešto učini. Neće se pomaknuti s mjesta dok mu ne bude ponuđena nagrada ili se ne osjeti ugroženim. Primjerice, trgnut će se ako izbije požar ili mu zaprijete ovrhom. No ako se radi o (dobro) plaćenom poslu, onda nema problema.

Materijalizam

U nastojanjima da sebi i nasljednicima osigura udobnu budućnost odmalena skuplja vrijedne stvari. Ako mora birati između dobrih odnosa i imovine, žrtvovat će odnose i uzeti ili zadržati imovinu. Podrazumijeva se da ne voli ni posuđivati stvari, osim uz naknadu ili kamatu.

Sebičnost

Sebičnost naspram ljudi i stvari jedna je od glavnih značajki rođenih u znaku Bika. Moj prijatelj, moja djevojka, moje dijete, pas, moj auto... Bik rijetko propušta naglasiti da nešto pripada baš njemu. Što više ima, to se vrednijim osjeća, no važno mu je i da drugi znaju koliko ima pa se rado razmeće svojim blagostanjem.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia