PRETJERUJU LI?

Uporno žele biti modno usklađeni, a izgledaju smiješno

03.06.2016 u 13:54

  • +6

Dwayne Wade, Gabrielle Union

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavni parovi često se potrude biti modno usklađeni kada se zajedno pojavljuju na raznim događanjima, a dok nekima to uvijek polazi za rukom, drugi toliko pretjeruju da ponekad postaju predmet ismijavanja

Dok će parovi poput Victorije i Davida Beckhama ili Olivije Palermo i Johannesa Huebla uvijek odlično izgledati kada su zajedno i njihov styling ima makar jedan mali detalj koji ih modno usklađuje, drugi kao da teško pronalaze tu važnu sitnicu ili odu toliko u krajnost da postaju pomalo smiješni.

Slavni NBA košarkaš Dwayne Wade i njegova supruga, glumica Gabrielle Union više su puta privlačili pažnju neobičnim stylinzima, a posljednji, kada su oboje bili u kreacijama od čipke, definitivno ih je svrstao na listu lošije odjevenih parova. Na Grand Prixu u Monte Carlu NBA zvijezda imala je košulju presvučenu čipkom, a i trapericama je nedostajalo malo više mačo stila. Iako je želio modno pratiti bijelu haljinu supruge Gabrielle, koja je ujedno bila jako prozirna, košarkaš se nije proslavio čipkanim outfitom. No to ih nije spriječilo da se još jednom pojave potpuno u bijelom, odjeveni kao da idu na veliku svečanost ili kakvu važnu ceremoniju, pa su usred vrućeg asfalta u Monte Carlu odskakali od svih uzvanika neprimjerenom odjećom.

Posljednja dva pokušaja modnog usklađivanja samo nastavljaju niz neobičnih stylinga koje ovaj inače sretan par često bira, jer čini se da vole biti primijećeni i otkačeni, ali možda i ne znaju baš najbolje kako to postići.

Izgleda da glumica doista nema sreće u odabiru odjeće i kada nije u pratnji supruga. Tako je primjerice bila među lošije odjevenim zvijezdama na dodjeli BET nagrada 2014. Bijela i lagana haljina u rimskom stilu nikako se nije slagala sa zimskim čizmama iznad koljena koje su dale prejak kontrast pa je možda vrijeme da potraže savjet stilista koji će znati njihove modne želje pretvoriti u malo bolje kombinacije.