KRONOLOGIJA JEDNE LJUBAVI

Unatoč bračnom krahu, Ani nije mogao odoljeti

28.04.2014 u 08:50

Ana Šikić i Zoran Mamić

Izvor: Cropix / Autor: Drago Sopta / CROPIX

Bionic
Reading

Iako su svoju vezu dugo skrivali od očiju javnosti, sportski direktor Dinama i ekonomistica Ana Šikić svoju zaljubljenost nisu mogli sakriti, a unatoč želji za čuvanjem intime, u medije je dospjela vijest da će ovaj sretan par u lipnju uploviti u bračnu luku

Riječanka Ana Šikić prva je žena s kojom je Zoran Mamić podijelio intimni prostor nakon razvoda od Vanje Mamić. Iako se o druženju Ane i Zorana šuškalo odmah nakon što je objavljena vijest o razvodu, dakle sredinom 2010, zajedno su snimljeni tek u svibnju 2011. ispred njegove vile na području Markuševačke Dubrave.

S obzirom da su za vrijeme njihovog razvoda kružile glasine o navodnim obostranim nevjerama, Vanja se u Extri ogradila od takve mogućnosti i prebacila lopticu na bivšeg supruga. 'To 'navodno' neka on komentira. Ništa u vezi s tim ne želim govoriti. Mogu samo reći da smo se rastali zato što je bilo previše mimoilaženja. Meni su kuća, dom i obitelj te šetnje Sljemenom mnogo zanimljiviji od izlazaka po lokalima. Uostalom, jako smo se mladi vjenčali, imala sam samo 22 godine i, naravno, s vremenom je došlo do puno stvari koje više nisu štimale jednako kao tada', dio je njene ispovijedi. Unatoč tome, bivši su supružnici ostali u dobrim odnosima, a sportski direktor Dinama okrenuo je novu stranicu u životu.


Zoran je tada na pitanje jednog novinara o ljubavnom statusu sa smiješkom na licu rekao da je sretan, a ubrzo se s Anom sve češće mogao vidjeti i u javnosti. Snimljeni su kako odlaze na put, a potom i u večernjem izlasku na njegov 40. rođendan, kada je svoju djevojku odveo u Satiričko kazalište Kerempuh.

Riječanka se prije godinu i pol pojavila s prstenom optočenim briljantom, a o svojoj su vezi i dalje šutjeli za medije. No Zoranova bivša supruga Vanja uvijek je s poštovanjem, a po potrebi i u šali bila spremna za izjave, pa je tako na šuškanja o njegovom vjenčanju tada izjavila: 'Taj dan smo se vidjeli i pitala sam ga kako to da mi nije rekao - moramo feštat', mislim, ak' je takav događaj. Moram kupiti haljinu.'

Ovih dana u potrazi za haljinom zasigurno je Ana Šikić jer će uskoro postati supruga Zorana Mamića. Nakon nešto više od četiri godine veze jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja i atraktivna ekonomistica izmijenit će bračne zavjete u lipnju u Zagrebu. Lijepu vijest budući supružnici podijelili su samo s najbližom rodbinom i prijateljima, a upućeni tvrde da su pripreme za otmjeno vjenčanje u punom jeku.