STAJLIŠ DVOJAC

Ukrale pozornost na modnoj reviji: Slavna glumica u društvu kćeri koju ne pokazuje često

12.02.2024 u 11:24

  • +2

Naomi Watts i Kai Schreiber

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Modni brend Khaite, koji je svjetsku slavu stekao sa luksuznim kompletom od kašmira, predstavio je uzbudljive novitete na aktualnom Tjednu mode u New Yorku

Street style vladavina glumice Katie Holmes po mnogima je započela sredinom kolovoza 2019, godine kada je osvanula u skupocjenom kašmirskom kompletu od veste i pripadajućeg grudnjaka s potpisom tada relativnog nepoznatog brenda Khaite.

Fotografije Holmes u spomenutom kompletu ubrzo su postale viralne učinivši ju modnom influencericom preko noći, a brend Khaite s njima je dobio najbolju moguću reklamu.

Osim Holmes, komade ovog njujorškog brenda danas nosi impresivna brojka poznatih dama - od vojvotkinje Meghan Markle do oskarovke Jennifer Lawrence - a nije im odoljela ni slavna Australka Naomi Watts.

Novitete kakve je za novu sezonu jesen/zima pripremila Catherine Holstein, dizajnerica i osnivačica brenda Khaite, 55- godišnja Watts provjerila je u društvu 15- godišnje Kai i pritom izazvala veliku pozornost.

Watts, koju gledamo u novoj sezoni antologijske serije 'Feud', na reviji je plijenila elegancijom pojavom u lepršavoj bijeloj haljini i jednako dugim kaputom crne boje.

Stajling je naglasila kožnim komadima poput opernih rukavica i visokih gležnjača u špic, a dominirali su i stajlingom 15- godišnje Kai.

Jednostavnu haljinu smeđe boje nosila je s kratkom kožnom jaknom podebljanom krznenim ovratnik, dok je odabir obuće činio model mrežastih salonki ukrašenih svjetlucavim cirkonima.

Sa bivšim partnerom, glumcem Lieveom Schreiberom, Naomi dijeli dvoje djece - Alexandera (16) i Samuela (15) koji preferira ime Kai.

Bivši par ostao je u prijateljskim odnosima, a u lipnju prošle godine Naomi se vjenčala s glumcem Billyjem Crudupom (55) u New Yorku.

Naomi Watts i Billy Crudup Izvor: Profimedia / Autor: Araya Doheny / Getty images / Profimedia