ZENDAYA

Otkrila torzo i riskirala modni gaf: Nova ikona stila stvorila pomutnju u bijelom

09.04.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Odijevanje u skladu s filmskim projektom koji promovira, glumica Zendaya Coleman i njezin dugogodišnji stilist Law Roach doveli su do savršenstva

Nakon Sydneyja i Pariza, promo turneja sportske dramedije 'Challengers' nastavila se u talijanskoj prijestolnici.

Njezina glavna zvijezda, glumica Zendaya Coleman, i u Rimu je imala svu pozornost zahvaljujući izdanjima koji vjerno prate tematiku filma.

Na njegovom dnevnom predstavljanju stvorila je pravu pomutnju odjevena u još jedan personalizirani look s potpisom španjolskog Loewea, ukravši show bijelim salonkama u špic, sa stiletto potpeticom 'nabodenom' na tenisku lopticu.

  • +5
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: R4924_italyphotopress / imago stock&people / Profimedia

Ništa manje zanimljivo izdanje nije imala u večernjim satima, kada je tepihom svečane premijere filma u Rimu prodefilirala u još jednom, teniski bijelom izdanju - ovoga puta postignutom minimalističkim kompletom s potpisom Calvina Kleina.

Kao i u slučaju Loewe izdanja, ovo večernje također je stvoreno samo za novu ikonu stila. Uska, duga suknja s prorezom otkrila je par klasičnih salonki u špic, dok je odgovarajući sako nosila raskopčanog i samo sa zmijskom ogrlicom brenda Bulgari.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Landi/Provvisionato/IPA / Sipa Press / Profimedia

Riskantno, no krajnje elegantno izdanje obogatila je prstenjem i decentnim naušnicama istog brenda, dok je odabir frizure pao na visoku punđu.

Sportska dramedija 'Challengers', s novom ikonom stila u glavnoj ulozi, u svjetska kina stiže 26. travnja. Mlada tenisačica u usponu, koju utjelovljuje Zendaya, postane dijelom zamršenog ljubavnog trokuta između dvoje tenisača. Njih igraju glumci Mike Faist i Josh O'Connor, otprije poznat po ulozi kralja Charlesa u Netfixovoj hit seriji 'Kruna'.