sa šljokicama

Udobne i elegantne: Zarine balerinke jedine su cipele koje vam trebaju za početak jeseni

16.08.2023 u 12:49

  • +2

Zara balerinke

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Za sve one kojima i sama pomisao na visoke potpetice izaziva bol, balerinke su savršen 'protuotrov', a Zara na svojim policama ima model ukrašen šljokicama, savršen izbor za večernje izlaske, ali i ostale posebne prigode

Popularni high street brend Zara na svojim policama krije još jedan modni komad koji će se nesumnjivo pronaći na listi želja mnogih obožavateljica mode. Riječ je o šljokičastim balerinkama, lijepim i udobnim cipelama za odlazak na zabave ili posebne događaje u prvim danima jeseni.

Posljednjih nekoliko godina modni svijet jasno je dao do znanja da više nije neophodno posezati za visokim potpeticama kada želimo zabljesnuti u svečanom sakou ili koktel haljini. Pravila mode su se promijenila, a s njima i premisa da nošenje visokih potpetica osigurava elegantan izgled.

Modom sada vlada udobnost, ona koja omogućuje da se osjećamo ugodno u vlastitoj koži, a to vrlo često označava nošenje ravnih sandala i lijepih balerinki.

  • +5
Trendi cipele iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zarine balerinke sa šljokicama

Među različitim stilskim prijedlozima koje je tvrtka Inditex prikazala posljednjih tjedana ističe se obuća karakterističnija za jesen. Čizme u kaubojskom stilu sve su popularnije i ponovno se kombiniraju na nezamislive načine. No najviše pažnje privlače udobne i lijepe cipele za vjenčanje, zabavu ili bilo koji događaj koji zahtijeva stilsko dotjerivanje.

Balerinke sa šljokicama dostupne su u dvije boje, bijeloj i crnoj. Dizajn kao da prati trend mermaidcore, a opisane su kao ravne cipele u stilu balerinki, ukrašene šljokicama i s okruglim vrhom. Moramo priznati, ove balerinke su klasična i elegantna opcija koja neodoljivo spaja stil i udobnost.