BELLA HADID

Udobne i chic: I ona je poklenula pred najpoželjnijim čizmama sezone

01.10.2019 u 19:27

Bionic
Reading

Kao jedan od najtraženijih modela današnjice, raspored za popularnu Bellu Hadid na pariškom Tjednu mode u najmanju je ruku kaotičan, a za nepredvidiv maraton po ulicama francuske prijestolnice mode ova 'it' djevojka dokazala je kako je više nego spremna

Praktične, udobne i izdržljive cipele postale su must-have svjetski poznatih modela poput Belle Hadid koja se u užurbanoj šetnji pariškim ulicama ovoga puta ukazala u hit čizmama sezone.

Uz čizme kaubojke nadahnute modom Divljega zapada, takozvane combat čizme slove za jednan od najpopularnijih modela obuće u aktualnoj modnoj sezoni. Robusnog izgleda i s debelim gumenim đonom, 'borbene' combat čizme na sceni su se sramežljivo pojavile prošle jeseni, a sudeći po aktualnim kolekcijama renomiranih dizajnerskih imena i high street brendova, planiraju potpuno zavladati modnom scenom u narednim mjesecima.

  • +2
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / GoffPhotos.com

Imajući ovu činjenicu u vidu, popularna djevojka današnjice Bella Hadid u prvim danima jeseni odlučila je isprobati ovaj popularan model čizmi odlučivši se za crni model koji je sezao tik do koljena.

S upečatljivim vezicama i glomaznim đonom, model popularnih combat čizmi ova poznata ljepotica s modnih pisti na sebi svojstven način kombinirala je uz retro model traperica i ružičasti komplet košulje i sakoa naglašenih ramena, da bi cjelokupno izdanje začinila naizgled nespojivim modnim dodacima.

Svečanije naušnice, kapa bejzbolskog kluba New York Yankees te minijaturne sunčane naočale uz hit torbicu inspiriranu modom 90-ih, dodaci su kojima je Bella Hadid vješto stilizirala svoje posljednje pariško izdanje u nizu.