BOUQUEENET RADIONICA

Uđite u čaroban svijet stvaranja cvjetnih kugli

03.03.2016 u 11:00

  • +3

Bouqueenet radionica

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Želite li ući u čaroban svijet stvaranja cvjetnih kugli Martine Knapić, rezervirajte utorak 8. ožujka za radionicu Bouqueenet koja će se održati u prostoru izložbenog salona Izidor Kršnjavi na zagrebačkom Trgu maršala Tita

Na ovoj cvjetno-umjetničkoj radionici Martina Knapić predstavit će tradiciju slaganja cvijeća kao četvrte generacije u obitelji Herzmansky, čije je umijeće aranžiranja uvršteno u Registar nematerijalnih kulturnih dobara RH. Povodom Dana žena, Martina Knapić predstavit će sinergiju cvijeća, tradicije, modne fotografije i mirisa parfema.

Svoj cvjetni projekt nazvan Bouqueenet Martina će promovirati kroz interakciju sa svim prisutnim kreativcima, a najnovije izdanje radionice inspirirano je parfemom Sensual Orchid - LM Parfums

'Užitak tog jedinstvenog senzualnog mirisa probuđen je aranžmanom prirodnih sastojaka: cvijeća orhideje, mandarine, jasmina, božura, vanilije, mošusa, bijelog cedra; koji svojom osobnošću osvaja okolinu', priznaje Martina.

'Bouqueenet ili složena cvjetna dekoracija čuva tradiciju moje umjetničke obitelji Herzmansky i baštini estetiku koja se prožima kroz veliko cvjećarsko umijeće. Cvjetne kugle radila je i moja mama za kraljicu Elizabetu II, u čast njezinog posjeta ovim krajevima 1972. Prepoznatljive kugle ponijela je i Elizabeth Taylor kada se šetala Brijunima u pratnji Richarda Burtona', riječi su Martine Knapić.

Dođite i budite kreativni u cvjetnom okružju na radionici Bouqueenet koja će se održati 8. ožujka s početkom u 11 sati u prostoru izložbenog salona Izidor Kršnjavi na Trgu maršala Tita.