osmijeh na licu

U zagrljaju supruga i u fantastičnom kaputu: Princeza Charlene je kraljica skupe elegancije

31.10.2023 u 12:00

  • +7

Princ Albert i princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: ZABULON LAURENT/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dobro raspoložena, s osmijehom na licu kakav njezini nerijetko zabrinuti obožavatelji dugo nisu vidjeli, princeza Charlene vatreno je navijala za svoj tima na Svjetskom prvenstvu u ragbiju u Parizu. Sa suprugom je izmjenjivala zagrljaje, a modnim obožavateljima nije promaknuo fantastičan kaput

Princeza Charlene u mlađim danima natjecala se na Olimpijskim igrama u plivanju, ali njezina ljubav prema sportu nije završila s plivačkom karijerom. Dokazala je to i dolascima na Svjetsko prvenstvo u ragbiju u Parizu kako bi bodrila tim iz svoje domovine Južne Afrike. Naravno, princeza je zajedno sa suprugom princem Albertom bila prisutna kada su Springboksi igrali protiv Novog Zelanda u finalnoj utakmici, a imala je za što i navijati jer je njezin tim kući odnio naslov.

Za finale Charlene se držala klasičnog i cool izgleda u elegantnom Max Mara 'Kassel' kaputu od kašmira s uzorkom riblje kosti u mocha nijansi, a nosila ga je preko crnog džempera s dolčevitom i crnih hlača. Nosila je istu Létrange Empreinte Mini Bag crnu kožnu torbicu koju je nosila na polufinalnim utakmicama prošlog tjedna, a izgled je naglasila još jednim parom naušnica u obliku karika.

Charlene je prava majstorica neutralne, nenametljive, a vrhunski luksuzne odjeće. Vrlo sličnu kombinaciju nosila je i proteklog tjedna na utakmici Južne Afrike protiv Engleske kada je sparila crno-bijeli kaput s crnom odjevnom kombinacijom.

Inače, prije dolaska u Pariz, princ Albert proveo je nekoliko dana u SAD-u, podržavajući lokalne ciljeve u Philadelphiji, rodnom gradu svoje pokojne majke, Grace Kelly. Charlene i njihova djeca, princ Jacques i princeza Gabriella, nisu mu se pridružili na putovanju, ali Albert i Charlene viđeni su zajedno na brojnim javnim događanjima posljednjih tjedana što je poprilično utišalo nagađanja o problemima u njihovom braku.