EFEKTAN I SVETRAN

Dva kaputa po cijeni jednog: Novi model s polica Zare s razlogom privlači pozornost

30.10.2023 u 12:30

Bionic
Reading

I ove hladne sezone brojnim damama omiljeni high street brend iz Španjolske može se pohvaliti bogatom ponudom kaputa za svačiji ukus i stil, od kojih se posljednjih dana posebno ističe ovaj 2 u 1 model

Bolje od jednog kaputa su dva, a novi prijedlog sa Zarinih polica nudi upravo to.

Premda je Zarin dizajnerski tim tijekom godina pružio mnoštvo komada upečatljvog dizajna, bez sumnje, onaj koji uzima titulu najefektnijeg u aktualnoj sezoni je ovaj reverzibilni kaput s printom konja koji je jednako originalan koliko i spektakularan.

Ovaj model ima sve predispozicije postati novim predmetom žudnje brojnih fashionistica i ljubiteljica krpica s potpisom Zare, ponajviše zbog svog reverzibilnog dizajna.

On vam omogućuje da se opredijelite između vrlo originalnog i ekskluzivnog bijelog kaputa s printom ili elegantnog i trezvenog crnog kaputa s bijelim detaljima na rukavima i ovratniku.

Ostale pojedinosti za istaknuti? Izrađen je od 100% viskozne pređe i može se pronaći u veličinama S, M i L i po cijeni od 129 eura. Ako se ove sezone poželite počastiti kaputom koji ostavlja snažan dojam u stajlinzima, na ovaj model kakvog nudi omiljeni brend iz grupacije Inditex isplati se obratiti pozornost.

  • +37
Najljepši kaputi high street modnih brendova Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto