USUSRET FASHION WEEKU

U Zagreb stižu dizajneri iz Londona, Milana i Pariza

09.11.2011 u 14:45

Bionic
Reading

Modno događanje Dreft Fashion Week Zagreb ove sezone će se održati od 24. do 26. studenoga u Hypo Centru u Zagrebu. Gostovanja su najavili renomirani domaći dizajneri te strani dizajneri koji su se ove godine predstavili na londonskom, milanskom i pariškom tjednu mode

Organizatori ovosezonskog Dreft Fashion Weeka Zagreb najavljuju pregršt multimedijalnih novosti i dodatnih sadržaja koji svake sezone obogaćuju cjelokupnu manifestaciju.

Slogan za 17. Dreft Fashion Week Zagreb glasi: 'Focus on fashion!'

'Inercija sive svakodnevnice kojoj su se uslijed svjetske krize mnogi odlučili prepustiti bit će jasno rezana šarenim nožem iz ruku jednih od najboljih hrvatskih i svjetskih modnih dizajnera. Dreft Fashion Week Zagreb će na tri dana potaknuti sve oko sebe da zaborave na ružne stvari koje ih okružuju', rekla je glavna organizatorica događanja Sarah Josipović na konferenciji za novinare predstavljajući novosti i program ovosezonskog Fashion Weeka Zagreb.

'Tri dana neće biti mjesta za kredite, račune, rastave, preljube, probleme na poslu, gužve u tramvajima, sastanke na koje kasnite i kišne lokve koje vam zagorčavaju jutra. Mladost, inteligencija, ljepota i stil objedinjeni su u ovosezonskoj kampanji, a nose ga dva modela i zaštitna lica – Anja Kukolja Isabella Rakonić iz agencije Atomic models', naglasila je Josipović.

Kampanja 'Focus on fashion' je snimljena dokumentarnom formom, reporterski, na Glavnom kolodvoru u središtu Zagreba. Šminku je potpisala Ivana Bugarija iz Profokusa, kosu je uredio tim Estetic Uvema, a fotografirao je prvi objektiv agencije Cropix Srđan Vrančić Vrana.

Raspored revija:

ČETVRTAK, 24. studenog 2011. u 20.30 sati

THE RODNIK BAND (London)
PETRA I MAJA ŠPOLJAR
MARA MILOGLAV
ABA TOMIČIĆ
KARIM BONNET (Pariz)
MILENA ROGULJ

PETAK, 25. studenog 2011. u 20.30 sati

BASSO AND BROOKE (London)
s'OLIVER (Rottendorf)
IRENA BERIŠIĆ TURK
BAD SPIRIT (Milano)
NATALIJA SMOGOR
NINO BOLLAG (Basel)

SUBOTA, 26. studenog 2011. 20.30 sati

ARTIĐANA by ANA
ADA ZANDITON (London)
TONI RICO
CAPARA (Antwerp)
IVANA POPOVIĆ & LET3