CHARLOTTE CASIRAGHI

U središtu pozornosti: Unuka Grace Kelly najradije igra na kartu modne klasike

24.11.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Na svečanosti upriličenoj povodom državnog praznika kneževine Monako i održanoj u Monte Carlu, lijepa unuka Grace Kelly, 35-godišnja Charlotte Casiraghi, kći princeze Caroline od Monaka, još jednom je zadivila svojim profinjenim modnim odabirom

Brineta skladne figure i nježnih crta lica po pitanju mode nikad ne griješi, pa je i na ovom svečanom događanju pokazala da voli najradije bira klasična modna rješenja.

Da je crna haljina neprolazni modni klasik, pokazala je i ovom prigodom u elegantnoj kreaciji koju potpisuje kuća Chanel, čije je zaštitno lice već neko vrijeme.

Lijepa Charlotte briljirala je u haljini od crnog boucléa i ravnog kroja iz ovogodišnje Pre-Fall kolekcije 2021. i savršeno ju je zaokružila torbom Kiss-Lock te upečatljivim zlatnim salonkama s crnim vrhovima, također s potpisom Chanela.

  • +5
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: PH2-CRY-VINAJ / The Photo One / Profimedia

Outfit kojem se nema što prigovoriti zaokružila je kosom podignutom u ženstvenu punđu, a nije zaboravila ni na zaštitnu masku, također u crnoj boji.

Inače, krajem prošle godine kći princeze Caroline od Monaka postala je novom glasnogovornicom i ambasadoricom francuske kuće Chanel, a od tada u svakoj prilici trudi se nositi kreacije s potpisom ovog kultnog brenda.

  • +3
Charlotte Casiraghi i princeza Caroline Izvor: Profimedia / Autor: CRY-HUITEL / The Photo One / Profimedia

To je bila odluka koja nikoga nije iznenadila jer već desetljećima postoji vrlo snažna veza između monegaške kneževske obitelji i francuskog modnog diva Chanela.

Najbolji primjer tomu je blisko prijateljstvo princeze Caroline od Monaka i Chanelova dugogodišnjeg dizajnera Karla Lagerfelda, koji je u veljači 2019. napustio svijet u 86. godini života.

Charlotte je i majka dva sina, Raphaëla i Balthazara, a 2019. udala se za filmskog producenta Dimitrija Rassama, sina poznate francuske glumice Carole Bouquet.