COOL FRIZURA

Ako volite bob, onda će vas varijanta s ovim šarmantnim detaljem potpuno oduševiti

23.11.2021 u 15:02

Bionic
Reading

Ukoliko i vi razmišljate kako bi vam uoči blagdana dobro došla promjena imidža, a pogled u zrcalu na ispucale vrhove i kosu bez sjaja i volumena vas dodatno deprimira, zašto se ne biste odlučili za varijantu boba koja 'skida' godine i pristaje svima

Da je bob najveći ovogodišnji trend nije nikakva novost pa ako ste i vi među onima koji su oduševljeno prigrlili ovaj trend, frizeri imaju još jednu privlačnu verziju u rukavu.

Popularnost boba nije nikakva novost jer unazad nekoliko sezona, osobito otkako je počela globalna pandemija jer se radi o jednostavnoj frizuri koja pristaje svima, nije teška za održavanje i ne zahtijeva puno truda oko stiliziranja.

Osim što izgleda trendi i ženstveno, te pomlađuje, to je najlakši način da vratite kosi zdrav izgled, osobito ako su vam vrhovi ispucali zbog stalnog ravnanja ili kovrčanja.

Bez obzira za koju se varijantu boba odlučili, ne možete pogriješiti. Sjajne su opcije i glatki, ravno ošišani bobovi za kakve su se primjerice odlučile Selena Gomez i Kourtney Kardashian, ali ništa manje privlačne nisu ni varijante poput tzv. talijanskog boba ili loba (long boba).

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Ukoliko se još uvijek predomišljate, imamo još jedan dobar razlog: ako npr. imate tanku kosu, vaša će kosa kad se skrati odmah izgledati punije i dobiti na volumenu. Dakako, brže ćete oprati i posušiti kosu te tako smanjiti muke i oko kasnijeg stiliziranja, a treba naglasiti i kako su kraće duljine praktičnije osobito zimi jer vam se kosa neće petljati oko kaputa, kape i šala.

Varijanta boba kojoj mnogi predviđaju ogromnu popularnost ove sezone je neodoljivi bob sa šiškama.

Manekenka Gabrielle Montes de Oca ponosno je pokazala svoj novi look sa šarmantnim šiškama koje pouzdano skidaju godine i čine lice mekšim i ljepšim.

Ošišana je do brade s nešto gušćim šiškama, a kosu je stilizirala u ležerne valove. Ovakva je frizura idealna za dame s uskim i izduženim licem koje tako dobiva punoću. Osobe s okruglim licem radije bi se trebale odlučiti za dugi bob s nešto duljim šiškama sa strane kako bi vizualno 'produljile' lice.

Ovakva fizura sa šiškama odličan je izbor za sve one koji vole brze frizure oko kojih nema puno posla pa zamolite frizera da vas ošiša tako da je možete sami stilizirati, a za svečanije prigode ukrasite kosu efektnom ukosnicom ili napravite blage valove.