NIKOLINA PIŠEK:

U seksu ne želim ništa više, bolje i jače

29.12.2011 u 11:18

Bionic
Reading

U ovotjednom Sexpressu Nikolina Pišek, Marko Tolja i Ana Herceg, Leona Paraminski, Danijela Trbović i Bojan Jambrošić otkrivaju po čemu će, kada se radi o seksu, pamtiti ovu godinu te što priželjkuju u 2012.

Najgledanije gošća Sexpressa, voditeljica Nikolina Pišek, za iduću godinu svima je poželjela da se što više grle, vole i diraju, no naravno s određenom dozom opreza, a dečkima je savjetovala da se seksaju dok još mogu.

Pobjednici 'Plesa sa zvijezdama', Marko Tolja i Ana Herceg svima su poželjeli da u idućoj godini što više uživaju u seksu, a Marko Tolja u šali kaže da njegov talent nema granica, a premda pleše i pjeva s lakoćom, seksa se s teškoćama te kaže da će 2011. pamtiti po nedostatku snage za seks.

Leona Paraminski kaže da su joj posljednje tri godine, što se tiče seksa, jako dobre, a svom dečku je poručila: 'Tin, samo tako!'

Danijela Trbović kaže da će seks u 2011. pamtiti po želji, kontinuitetu i učinkovitosti, a Bojan Jambrošić po liftu.

Što si je Nikolina poželjela po pitanju seksa za iduću godinu, čemu se Leona nada u 2012. godini i zašto je privlači seks u avionu te jesu li plesači doista tako dobri ljubavnici kako se priča, pogledajte u videoprilogu!