UŽIVA UZ LOLU I DALIBORA

U ovome je tajna ljepote Helene Minić nakon poroda

24.05.2016 u 15:57

Helena Minić Matanić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Pegaz

Bionic
Reading

Iako je prije svega pola godine postala ponosna majka djevojčice Lole, poznata glumica Helena Minić Matanić već je potpuno fit, kao da donedavno nije imala trudnički trbuščić

Poput svih mladih majki i Helena pazi na zdravu prehranu, ali i prati sve trendove uljepšavanja. Tako je supruga cijenjenog redatelja Dalibora Matanića odlučila isprobati tretmane dermarolerima, čime poboljšava tonus kože i briše strije nakon poroda.

Helena se prepustila tretmanima kozmetičkim valjkom koji je prekriven malenim iglicama, a koje prilikom tretmana izazivaju mikroskopska oštećenja na željenoj regiji. Oni bi na prirodan način trebali potaknuti proizvodnju kolagena, kao i regeneraciju kože.

'Pomoću dermaroler terapije potičemo prirodni mehanizam samoobnove i liječenja. Ovaj proces ubrzava rast novih, svježih stanica, tvorbu kolagena te pospješuje prokrvljenost kože. Osim za svježinu lica i lijep ten, na Heleni dermorolere koristimo i kako bi joj uklonili malene strije nastale tijekom trudnoće', kaže kozmetičarka Nives Senjak iz salona ljepote Pegas.

Sama glumica ne krije zadovoljstvo rezultatima: 'Terapiji dermarolerima podvrgavam se već neko vrijeme, a o njoj sam saznala preko interneta. Inače nisam pobornica nekih velikih estetskih zahvata, no ovdje je riječ o nečem potpuno neinvazivnom. Sam tretman je potpuno bezbolan, vrlo je brzo gotov i mislim da ima dobar efekt.'

Nakon samo šest mjeseci veze, Helena i Dalibor vjenčali su se 6. prosinca 2014. nedaleko od glumičine rodne Pule, u crkvi Sv. Foške blizu Vodnjana, a u kolovozu prošle godine dobili su djevojčicu Lolu.