TORBA O KOJOJ SE GOVORI

U ovom stajlingu spojila je najveće trendove sezone i pokazala komade koji će narednih mjeseci žariti i paliti modnom scenom

07.08.2022 u 21:52

Bionic
Reading

Najuspješnija Kosovarka, zgodna Dua Lipa zacementirala je svoj modni status odličnim stajlingom, a za oko nam je zapela njezina chic torbica

Dua Lipa je ne skriva koliko obožava modne igrice, a iz dana u dan na svom Instagram profilu pokazuje nove modne kombinacije, jednu bolju od druge. Posebno je oduševila mini košuljom-haljinom uz koju je nosila efektne, visoke, špicaste bijele čizme do sredine bedara s potpisom Bottega Venete i prepoznatljivim intrecciato vezom, koji je već desetljećima zaštitni znak te modne kuće.

U ovaj je stajling Dua Lipa inkorporirala dva ključna trenda – monokromatski look i visoke čizme u super chic izdanju. Predimenzionirana muška košulja, koju pjevačica nosi kao haljinu dovoljna je sama po sebi, a modnim dodacima - već spomenutim čizmama i preslatkom torbom Kalimero, stajlingu je dala sasvim novu dimenziju.

Riječ je o komadima iz kolekcije jesen/zima 2022/23. koju potpisuje Matthieu Blazy, dizajner koji je kormilo Bottege Venete preuzeo u jesen 2021., naslijedivši na toj poziciji Daniela Leeja, zaslužnog za renesansu slavnog brenda.

  • +10
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: James Shaw / Avalon / Profimedia

Upravo je neodoljivi Kalimero predmet modne žudnje, a nimalo ne sumnjamo da će poput jedne od svojih prethodnica modela The Pouch i Cassette, i ovo postati jedna od najpoželjnijih torbica narednih sezona. Ova bucket torba je remek-djelo izrade i novi must-have dodatak za ljubitelje brenda. Izrađena je od klasične, ručno tkane kože u prepoznatljivoj tehnici intrecciato i dolazi s podesivim remenom, zlatnim metalnim prstenom i čvorom. U stilu košare može se nositi na različite načine, a ima i unutarnji džep od platna koji se može zatvoriti.