OSVAJA IZGLEDOM

Julianne Moore prva je isfurala torbicu o kojoj ljubitelji mode ne prestaju govoriti

26.04.2022 u 17:00

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona, prepoznatljiva torba Cassette s potpisom brenda Bottega Veneta postala je nezaobilazan modni dodatak, a sada je dobila nasljednicu u torbi Kalimero - prvom modelu s potpisom dizajnera Matthieua Blazyja za ovu talijansku kuću

Funkciju kreativnog direktora modne kuće Bottega Venetta od kraja prošle godine obnaša dizajner Matthieu Blazy nakon što je njegov uspješni pretodnik, Daniel Lee, iznenada napustio ovu poziciju. Za poznati talijanski brend Blazy je debitirao kolekcijom za nadolazeću,sezonu jesen/zima, a modna javnost ima visoka očekivanja od njega, posebice u pogledu modnih dodataka s kojim je njegov prethodnik u potpunosti dominirao.

Nakon što je preuzeo kormilo Bottega Venete, Blazy je u svojoj debitantskoj kolekciji predstavio prvi model torbe za talijansku kuću. Naziva Kalimero, njegova bucket torba istovremeno je remek-djelo izrade i novi must-have dodatak za ljubitelje brenda.

Oskarom nagrađena Julianne Moore među prvima je u svijetu slavnih isfurala Blazyjevu torbicu, točnije njezine dvije verzije u sklopu novog izdanja Bijenala u Veneciji.

  • +3
Julianne Moore Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poput hit linije torbi ‘Cassette’ koje je za Bootegu Venetu kreirao njegov prethodnik, torbice ‘Kalimero’ izrađene su od klasične, ručno tkane kože u prepoznatljivoj tehnici Interaccio.

Novi model dolazi s podesivim remenom, zlatnim metalnim prstenom i čvorom. U stilu košare može se nositi na različite načine, a ima i unutarnji džep od platna koji se može zatvoriti.