PRATI TRENDOVE

U ovom bikiniju ne možete proći nezapaženo: Olivia Culpo dobro zna kojim modelima istaknuti obline, ali i vizualno produžiti noge

30.07.2021 u 22:27

Bionic
Reading

Poznata američka influencerica, manekenka i bivša Miss Universe, Olivia Culpo svojim besprijekornim izdanjima i modnim kombinacijama oduševljava milijune žena diljem svijeta, stoga ne čudi i da njezini stajlinzi postaju nezaobilazni na gradskim ulicama. Sve što ona odjene, rasproda se u sekundi, a tako će vjerujemo biti i s bikinijem s printom trešnji, koji će malo koga ostaviti ravnodušnim

29-godišnja bivša Miss Universe trenutno uživa u svom odmoru u Italiji, gdje odrađuje, kao i obično, sponzorske ugovore, ali i snima nove fotografije koje potom, na radost gotovo 5 milijuna ljudi koji je prate iz cijelog svijeta, objavljuje na svom Instagram profilu.

Upravo tamo nastale su i fotografije na kojima je lijepa Olivia Culpo još jednom istaknula svoju vitku figuru i to u bijelom bikiniju s printom trešnja, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je o modelu u kojem je gornji, podstavljeni dio bez naramenica i ima s gornje strane volane, dok su gaćice visoko rezane, zahvaljujući kojima se dodatno vizualno stanjuje struk, ali i produžuju noge.

Riječ je o modelu američkog brenda Lovers + Friends, koji se na njihovim službenim stranicama prodaje po cijeni od 98 dolara (620 kuna).

Ovom je prilikom ljepotica pokazala i novu, nešto kraću frizuru, koja joj pristaje savršeno. Svjesna da na svom izgledu može itekako zaraditi, Olivia Culpo puno pažnje posvećuje svom tijelu, pa tako redovito vježba pilates, ali i drži se posebnog režima prehrane.

'Iz svoje prehrane u potpunosti sam eliminirala ugljikohidrate, šećere, alkoholo, u osnovi sve one zabavne stvari. Kardio vježbe smatram iznimno bitnima u rješavanju svih nakupljenih toksina u tijelu i rješevanju dodatnih masnoća', izjavila je slavna brineta.

  • +2
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Avalon / Avalon / Profimedia