I DOBILA NAGRADU

U ovoj je haljini pomela konkurenciju poput vihora

25.02.2015 u 14:04

  • +10

Nagrade Elle Style

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Rosie Huntington-Whiteley na dodjeli nagrada Elle Style proglašena je modelom godine, a za tu prigodu odjenula je neobičnu haljinu i s lakoćom zasjenila sve ostale žene

Lijepa Rosie blistala je na dodjeli nagrada slavnog modnog časopisa Elle, a već tradicionalno u Londonu su se okupile sve face iz modnog i showbiza.

Ona je pak pomela konkurenciju u haljini od glatke i brušene crne kože s plisiranim dodatkom koju potpisuje Anthony Vaccarello. Seksi asimetrična haljina iz njegove kolekcije za proljeće/ljeto ove godine sastoji se od nekoliko dijelova kožnih dijelova, a ističu se i detalji poput metalnog sidra na jednoj naramenici i metalnih prošiva na leđima.

Pjevačica Taylor Swift dobila je laskavu titulu žene godine, a ni ovaj put nije propustila plijeniti pažnju u seksi haljini Julien Macdonald.

Nagradu za glazbenika godine osvojio je Sam Smith. Glumac godine zvijezda je 'Hobita' Luke Evans, a glumica Diane Kruger.

Šef kuće Burberry Christopher Bailey izabran je kao osoba godine prema željama modnih urednika, a Maggie Gyllenhaal najbolja je TV glumica. Lijepa Cara Delevingne dobila je pak nagradu za najbolju debitanticu.

Slavni dizajner cipela Manolo Blahnik dobio je posebnu nagradu za životna postignuća, dok je australska glumica Rebel Wilson proglašena najboljom zvijezdom u usponu.