TAKTIKA ILI SLUČAJNOST?

U ovakvom je stajlingu dosad nismo vidjeli, a mnogi vjeruju kako Melania Trump kopira svoju prethodnicu Michelle Obamu

30.10.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Od početka mandata Melania Trump je uz pomoć svog tima stručnjaka izgradila prepoznatljiv stil odijevanja od kojeg rijetko kad odstupa. To mahom čine košulje-haljine, kaputi s dodatkom remena u struku, minimalističke odjevne kombinacije lišene nakita, jarkih boja i efektnih printeva. Iako je ovo katkad kršila poigravši se bojama i uzorcima, prva dama slovenskih korijena izbjegavala je leopard uzorak u širokom luku, sve do sad

Američka prva dama pridružila se suprugu na predizbornoj turneji zemljom. Nakon što su nedavno posjetili Pennsylvaniju, Trumpovi su sada održali govor na Floridi i svoje glasače podsjetili na sve što su dosad učinili za njih, kao i koja obećanja namjeravaju ispuniti ukoliko Trump osvoji i drugi mandat.

Melania Trump je velika podrška svome suprugu koja ne stoji po strani. I ona je pred okupljenim građanima rekla nekoliko riječi o svom dragom, plijenivši pažnju u vrlo efektnoj haljini koju dosad nismo imali priliku vidjeti na prvoj dami. Lijepa Slovenka odlučila se za haljinu s potpisom dizajnera Jasona Wua, inače omiljenog dizajnera njezine prethodnice Michelle Obame.

Obzirom da je Obama bila ta koja je proslavila talentiranog tajvansko-kanadskog dizajnera, koji je bivšu prvu damu odjenuo za sva važna događanja, uključujući i dvije inauguracije, nameće se pitanje pokušava li Melania ovom modnom taktikom osvojiti dio glasača koji su nekad bili naklonjeni Obami i njegovoj supruzi.

No, bilo kako bilo, 50-godišnja Slovenka sasvim sigurno je privukla pažnju, što je, sigurni smo, i bio cilj. Efektna haljina leopard printa, čija cijena iznosi oko 10.400 kuna, uistinu je aktualnoj prvoj dami osigurala 'wow' efekt, što bi se reklo.

Vječni leopard uzorak slovi za modni klasik koji ne izlazi iz mode, zbog čega ga rado u svoje ormare uvrštavaju trendseterice diljem svijeta, no s njim je potrebno pažljivo postupati, kako završni rezultat ne bi djelovao neukusno.

  • +4
Melania Trump i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Melania to vrlo dobro zna pa je cjelokupan stajling začinila umirujućim crnim modnim dodacima - omiljenim Christian Louboutin štiklama s prepoznatljivim crvenim potplatom, debelim remenom i Saint Laurent sunčanim naočalama.