jednostavno savršene

U ormaru ne morate imati nijedne cipele osim ovih: Udobne i chic nose se uz baš sve

09.06.2023 u 11:37

  • +8

Sarah Jessica Parker

Izvor: Profimedia / Autor: BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / VANESSA CARVALHO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dobre cipele u ormaru zlata vrijede, a modeli koji spajaju stil i udobnost posebno su na cijeni. Sarah Jessica Parker, koju je proslavila uloga Carrie u 'Seks i gradu' i unijela uzbudljive promjene u ormaru trendeseterica diljem svijeta ima savršen par

Ono na što uvijek možemo računati je da će Sarah Jessica Parker u sklopu stajlinga pokazati sjajne cipele. Posljednjih tjedana ne izlazi iz jednog modela. Riječ je o modelu Election iz njezine kolekcije cipela SJP by Sarah Jessica Parker.

Posebna i tako privlačna verzija klasične mokasinke s tri reda naramenica i klasične detalje, te stilski dotjeranu, a udobnu blok petu. Ovaj model predstavlja eklektičnu verziju klasičnih Mary Jane cipela koje su se zbog spoja udobnosti i chic elegancije ove sezone ponovno vratile na modnu scenu.

Sarah Jessica Parker doslovce ne izlazi iz njih te ih nosi od jutra do mraka – uz traperice, široke, lepršave hlače pa čak i uz trenirku. Očito, ovaj model ide uz baš sve iz ormara.

Klasične Mary Jane cipele zahvaljujući seriji 'Bridgeton' vratile su se u ormare trendseterica. Zbog svoje minimalističke estetike, model Mary Jane postavio se kao jedan od jakih trendova. Zaljubljenice mode je oduševio svojim retro šarmom, sa zaobljenim vrhom i stabilnom četvrtastom petom, kao i činjenicom da je jednako lako nosiv uz dnevne i večernje stajlinge.

  • +3
Mary Jane balerinke Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia