Tim Dent Miličić

U novoj godini s novim osmijehom vrijednim divljenja

30.01.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Ponosni ambasadori poliklinike TIM DENT Miličić - Martina Tomčić Moskaljov, Lana Klingor Mihić, Kristina Radić, Ivan Vukušić i Nika Turković, imaju potpuno povjerenje u tim stručnjaka koji vode brigu o njihovom uvijek blistavom osmijehu

Nova godina je vrijeme kada svi razmišljaju o prethodnoj i kako ovu, koja je stigla, učiniti što ljepšom i uspješnijom. Vrijeme kada se donose odluke na raznim poljima, pa tako i onima koje bi uvijek trebale biti na prvom mjestu, a to je zdravlje. Ono nikada ne bi smjelo biti zanemareno ili stavljeno pod tepih. Kada je riječ o oralnom zdravlju, onda je većini prva pomisao nelagoda i strah. Stomatološka stolica za mnoge predstavlja stres i grč u želudcu, no to zaista ne mora biti tako. Stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić je mjesto gdje san i želja, naravno i potreba, svakog pacijenta bude ispunjena.

Svakodnevna briga o zubima te njega usne šupljine, pokazuje i naše opće stanje organizma. Ono što je također bitno je i sam fizički izgled zubi i osmijeh jer je on prvo što zapažamo jedni na drugima. Već opće poznato je kako lijep i njegovan osmijeh otvara sva vrata, a toga su svjesni i ponosni ambasadori poliklinike TIM DENT Miličić. Martina Tomčić Moskaljov, Lana Klingor Mihić, Kristina Radić, Ivan Vukušić i Nika Turković imaju potpuno povjerenje u tim stručnjaka koji vode brigu o njihovom uvijek blistavom osmijehu. Svatko od njih svoj osmijeh vrijedan divljenja posjeduje upravo radi odlaska na redovite kontrole ili neke veće zahvate, ukoliko je potrebno. Redovitom higijenom smanjujemo rizik od bolesti zubi te na taj način sprječavamo česte odlaske stomatologu. Tretmani koji se koriste u poliklinici TIM DENT Miličić i više su nego učinkoviti, suvremeni, ali ono što je najbitnije je stručnost cijelog tima, koji svojim predanim radom i bogatim iskustvom, osim što djeluje, i savjetuje svakoga tko traži mišljenje ili mu je potrebna pomoć vezana uz osmijeh, bilo kakve vrste.

Posebnost stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić jest da njen tim čine liječnici dentalne medicine sa specijalizacijama iz implantologije, estetske stomatologije, protetike, oralne kirurgije, ortodoncije te ostalih grana stomatologije, čime je osigurana najviša razina stomatološke usluge. Tako vas ondje čekaju specijalisti implantologije, s iskustvom s preko 20 000 ugrađenih implantata, prilikom kojeg koriste najinovativnije tehnologije i isključivo najbolji sustav implantata – Nobel Biocare. Jedna od grana stomatologije na koju je TIM DENT Miličić iznimno ponosan, a koja je usmjerena k tome da pacijentima podari ravne i blistave zube o kakvima su oduvijek sanjali, jest estetska stomatologija. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i potvrđenim vještinama stručnog tima dentalne medicine, stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić, predvođena specijalistom estetske stomatologije dr.med.dent. Tamarom Žaja Miličić, svojim pacijentima nudi brzo i bezbolno uljepšavanje te potpunu preobrazbu osmijeha uz tretmane keramčikim ljuskicama ili laserskim izbjeljivanjem.

Odaberite TIM DENT Miličić i podarite si prekrasan i očaravajući blistav osmijeh. Slogan 'Vaš osmijeh. Naša strast.' idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je internetskoj stranici poliklinike.