IZAZOVNO IZDANJE

U nju se gledalo: Georgina Rodriguez ukrala pozornost u odvažnoj haljini koja naglasila njezine obline

27.12.2020 u 21:38

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez, lijepa zaručnica Christiana Ronalda bila je bez sumnje jedna od najzapaženijih uzvanica na dodjeli nagrade Globe Soccer Awards koja se održala u Dubaiju

Proslavljeni Portugalac proglašen je nogometašem stoljeća, a za njegovom su se družicom, ni ne sumnjamo, okrenule mnoge glave.

Christiano Ronaldo je čak i nijansu svoje kravate uskladio s bojom Georginine haljine no ni ne sumnjamo tko je bio prava zvijezda večeri.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Dvadesetšestogodišnjakinja odlučila se za vrlo hrabru haljinu od šljokičaste crvene haljine s dubokim dekolteom i vrtoglavim rasporkom koji je otkrio noge.

  • +5
Cristiano Ronaldo izabran za nogometaša 21. stoljeća Izvor: EPA / Autor: ALI HAIDER

Minijaturna torbica i sandale s remenčićima upotpunili su ovo izazovno izdanje lijepe Argentinke.

Georgina i Cristiano upoznali su se dok je ona radila u Guccijevoj trgovini kao pomoćnica prodaje, a nakon što je postala djevojka slavnog nogometaša, postala je hit na društvenim mrežama gdje je danas prati nevjerojatnih oko 22 milijuna pratitelja

U vezi su već nekoliko godina, a ona je i majka njegove najmlađe kćeri Martine Alane. Zahvaljujući surogat majkama, Ronaldo ima i blizance Matea i Evu, kao i najstarijeg sina Cristiana Ronalda Jr., a koje je Georgina prihvatila kao vlastite i o njima brine.

Inače, Cristiano je prije veze s crnokosom Argentinkom bio u dugogodišnjoj vezi s atraktivnom ruskom manekenkom Irinom Shayk.