LIJEPA VODITELJICA

U nikad izazovnijem topu: Zgodna Ivana Mišerić ponosno pozirala s dečkom u liftu

07.11.2022 u 15:57

Bionic
Reading

Ivana Mišerić, lijepa voditeljica Otvorenog radija, u posljednje se vrijeme ne odvaja od svog novog dečka, Dražena Kovačevića

Omiljena voditeljica čiji glas dobro poznaju i vole slušatelji ovoga radija, aktivna je na društvenim mrežama gdje je svoje brojne pratitelje razveselila zajedničkom fotografijom s dečkom.

Zgodna 37-godišnjakinja spremno je pozirala sa svojim Draženom u liftu, a oboje su se modno ukladili u klasiku poslovne elegancije - sakou.

'Ogledala u liftovima su navodno stavljena da bi čekanje učinili podnošljivijim. Naglasak na 'navodno', poručila je Ivana.

I dok je Ivanin odabranik bio u tamnim tonovima, plavokosa voditeljica odlučila se unijeti malo boje u svoj look i to efektnim ružičastim sakoom.

Upravo je ova boja već neko vrijeme veliki hit u modnom svijetu, a atraktivna Velikogoričanka odlučila se i za vječitu kombinaciju s crnom.

  • +7
Ivana Mišerić x Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

Ispod efektnog sakoa nosila je izazovni top koji je ukrao poglede dok je cool kombinaciju zaokružila trendi trapericama visokog struka od destroyed denima u crnoj boji.

Nije dugo trebalo čekati na oduševljene komentare fanova koji su pohvalili stajlinge zgodnog para.

'Ivana, prelijepa si', 'Prezgodna', 'Top', samo su se nizale pohvale.

Inače u ranijem je intervjuu za RTL otkrila kako je sretna u novoj vezi.

'Imamo kvalitetan odnos, puno ljubavi i volje jedno za drugo, teško je u detalje, ali baš se lijepo imamo. Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu - rekla bih da nema šanse. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno', rekla je tada.