omiljeni komad

U ormaru može imati bilo koje čizme, a ona se ne odvaja od ovog modela: Bella Hadid nosi Pradine čizme uz baš sve i izgleda genijalno

07.11.2022 u 15:11

Bionic
Reading

Jedan od najcjenjenijih modnih komada u zimskoj sezoni je dobar par čizama. Trendovi se mogu izmjenjivati donoseći više ili manje nosive novitete, no činjenica je da prava klasika i bezvremenski modeli baš nikada ne izlaze iz mode. Ne vjerujete? Bacite oko na čizme od kojih se ne odvaja Bella Hadid

Bella Hadid nesumnjivo je trenutno jedna od najzaposlenijih i najtraženijih manekenki. Njezin raspored ispunjen je do posljednje minute – tako je bila nositeljica modnih kampanja za brendove kao što su Balenciaga, Fendi i Swarovski, a i zatvorila je Pariški tjedan mode na Copernijevoj reviji za proljeće/ljeto 2023., na kojoj je haljina doslovce nacrtana na njoj. Što se tiče osobne garderobe, slavna manekenka neprestano servira upečatljive stajlinge, a mnogi je s razlogom smatraju jednom od značajnih predvodnica trendova.

Svakoj strastvenoj obožavateljici Bellinog stila sigurno je zapelo za oko to da se ne može zasititi 'vrućeg' modnog komada: vintage Pradinih čizama sa zadebljanim potplatom.

  • +4
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Combat čizme s potpisom prestižne modne kuće potječu iz Pradine kolekcije Sport 2004. Riječ je o modelu visine do koljena, a izrađene su od crne nape i dolaze s izdržljivim zadebljanim potplatom dizajniranim za stilsku šetnju gradom.

Unatoč tome što su poprilično rijetke, ove čizme koje ponovno privlače pažnju zaljubljenika u modu pojavile su se na brojnim stranicama za preprodaju luksuznih proizvoda (uključujući Vestiaire, Depop i The RealReal), ali su se brzo rasprodale zbog naglog porasta potražnje - vjerojatno zbog Belle, za koju se priča da je povećala i preprodajne cijene Guccijevih haljina iz doba Toma Forda otkako je odjenula cut out haljinu tog dizajnera za pojavljivanje na crvenom tepihu u Cannesu.

Get Embed Code

Od siječnja Bella je primijećena kako nosi svoje omiljene vintage čizme više puta uklapajući ih u najrazličitije stajlinge. Manekenka je smislila genijalne načine na koje ih stilizirati tako da baš uvijek izgledaju svježe.

Kombinira ih uz traper suknju i ležerne midi haljine, pa sve do krojenog kratkog odijela tijekom boravka u Parizu. Nedavno je čak i skočila padobranom noseći ih, čime je pokazala da se od tog modnog komada jednostavno ne odvaja.

  • +12
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo