CRVENI TEPIH

U moru haljina ona je odabrala hlače i još jednom potvrdila titulu modne ikone

11.12.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Jedna od najutjecajnijih modnih ikona i influencerica Olivia Palermo bila je jedno od brojnih slavnih imena koja su se našla na listi ovogodišnje dodjele modnih nagrada u Londonu. Iako je većina slavnih dama za crveni tepih odabrala glamurozne haljine, lijepa brineta odlučila se za eleganciju u formi odijela i kao od šale bacila konkurenciju u drugi plan

U londonskom Royal Albert Hallu održana je dodjela nagrada The Fashion Awards 2018, na kojoj su se okupila brojna poznata imena iz svijeta mode i estrade, a samo su rijetki osvojili prestižnu modnu nagradu. Dizajnerica Miuccia Prada osvojila je nagradu za izvanredno postignuće, mlađahna Kaia Gerber nagradu za model godine, a modna kuća Gucci proglašena je brendom godine, no bilo je i onih koji nisu osvojili ništa, ali su itekako ostavili trag.

  • +43
Slavne dame na dodjeli British Fashion Awards Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedna od njih svakako je Olivia Palermo. Slavna ljepotica, koja je ime izgradila na biranju ključnih stajlinga i svom istančanom modnom ukusu, i ovog je puta mogla poslužiti kao primjer mnogim damama kako se odjenuti za crveni tepih.

  • +11
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Palermo je jedna od onih modno osviještenih ljepotica koje su uvijek korak ispred drugih, a ništa drugačije nije bilo ni ovog puta. U moru haljina slavna brineta zablistala je na crvenom tepihu u elegantnom crvenom odijelu s potpisom Victorije Beckham, koje je uskladila s crnom majicom, a cjelokupan stajling začinila je svjetlucavom clutch torbicom, crnim salonkama i nakitom s potpisom britanske kuće Monica Vinader.