KAO DA SU SE DOGOVORILE

Modne blizanke: Katie Holmes i Olivia Palermo gaje ljubav prema istim trendi komadima

18.10.2018 u 11:42

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes i popularna trendseterica Olivia Palermo bile su gošće American Ballet Theater Fall Gale u njujorškom Kazalištu David Koch, zablistavši na crvenom tepihu u vrlo sličnim izdanjima. Iako se nisu dogovarale oko toga što će odjenuti, slavne ljepotice očigledno gaje isti modni ukus i ljubav prema sličnim trendi komadima

Zvijezda serije 'Dawson's Creek' Katie Holmes briljirala na jesenskoj gala večeri u njujorškom Kazalištu David Koch, osvanuvši na crvenom tepihu u elegantnom sivom odijelu s potpisom modne kuće Prada. Sako ravnog kroja s dva gumba i džepovima s prednje strane dodatno je podignulo perje na rukavima, kao i na nogavicama.

Efektan stajling 39-godišnja brineta je začinila crnim sandalama na petu s tankim remenčićem koji se veže oko gležnja i crnom 'clutch' torbicom, a posebno osvježavajuća bila je frizura. Glumica je svoju kratku kosu svezala u zalizanu visoku punđu zbog koje je izgledala barem nekoliko godina mlađe.

  • +13
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su svi pogledi bili uprti u lijepu Katie, na crvenom tepihu se ubrzo pojavila i modna ikona Olivia Palermo. Jedna od najuspješnijih influencerica današnjice koja redovito puni prvi redove modnih revija etabliranih modnih kuća, pojavila se na crvenom tepihu u društvu supruga Johannesa Huebla, odjevena u vrlo slično izdanje.

  • +8
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je riječ o kreaciji s potpisom modne kuće Ralph Lauren, jasno je kako slavne ljepotice gaje ljubav prema istim trendi komadima, a pernati detalji na odjeći zasigurno su na vrhu njihove liste najpoželjnijih komada. Olivia je odabrala dugu crnu suknju od satena s prorezom za nogu, koju je uskladila s asimetričnom crnom vestom koju krase duboki dekolte i perje na rukavima te šljokičastim sandalama i jačim make up-om na očima.

Slavna trendseterica i inače obožava nositi pernate jakne, a ako je suditi po aktualnim kolekcijama utjecajnih modnih kuća perje će ove sezone biti itekako rado viđen gost na gradskim ulicama.

  • +12
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia