MARTA ORTEGA

U kožnim natikačama koje nikad ne izlaze iz mode: Kći samozatajnog vlasnika Zare plijenila poglede na ljetnom odmoru

16.06.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Rijetke su prilike kada se u javnosti može ugledati nasljednica španjolskog modnog carstva, a kada se to i dogodi, njezini modni odabiri redovito privlače pozornost

Nasljednica carstva Inditex, u čijem se sklopu nalaze modni brendovi Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe, trudi se voditi miran obiteljski život daleko od očiju javnosti, baš poput svog oca Amacija Ortege – šestog najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Posljednjih dana, Marta Ortega uživa u ljetnom odmoru u šarmantnom ribarskom mjestu Portofin, a na njegovim ulicama nije uspjela proći nezapaženo dežurnim paparazzima.

  • +2
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tijekom razgledavanja ove poznate talijanske destinacije za odmor, ovu 37- godišnju biznismenku imalo se priliku ugledati u zanimljivom modelu haljine ukrašene geometrijskim uzorkom.

Nije nikakva tajna da nasljednica španjolskog modnog carstva obožava nositi komade s potpisom brendova u vlasništvu svog oca, a ovoga puta veću je pažnju posvetila modnom asortimanu brenda Massimo Dutti.

Njezina haljina izrađena od stopostotnog pamuka, osim geometrijskim uzorkom, ističe se zanimljivim dizajnom u znaku debelih, namreškanih naramenica s posebnim fokusom na leđima, a u prodaji se nalazi po cijeni od 949 kuna.

Haljina s potpisom brenda Massimo Dutti Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Poput svjetskih zvijezdi, Marta Ortega ni sama nije imuna na kombinacije dizajnerskih komada s onima high street trgovina, a svoju Massimo Dutti haljinu uspjela je učiniti dodatno zanimljivom s detaljem efektne, zlatne torbice i skupocjenim modelom natikača koji nikada ne izlazi iz mode.

U luksuznoj boji konjaka, natikače za kakve se odlučila Ortega djelo su francuske modne kuće Hermes, nose naziv Oran i godinama se nalaze na listi najpoželjnijih modela ljetne obuće.

Ove kožne natikače svake ljetne sezone dožive svoju jeftiniju verziju zahvaljujući poznatim high street brendovima poput španjolske Zare čiji je vlasnik Martin otac, no ona sama vjerna je originalu.