MARTA ORTEGA

Kći samozatajnog vlasnika Zare plijenila pozornost stajlingom na glamuroznoj reviji

30.09.2019 u 14:31

Bionic
Reading

Marta Ortega, kćerka samozatajnog milijardera Amancija Ortege, šestog najbogatijeg čovjeka na svijetu, čije se bogatstvo procjenjuje se na 63,8 milijardi dolara, svojom pojavom uveličala je predstavljanje nove kolekcije modne kuće Valentino u čijoj se raskošnoj vjenčanici krajem prošle godine udala za Carlosa Torrettija

Nasljednica carstva Inditex, u čijem se sklopu nalaze modni brendovi Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe, poput brojnih dama nije željela propustiti novo izdanje pariškog Tjedna mode u sklopu kojega je iz prvih redova pratila predstavljanje nove kolekcije modne kuće Valentino na čelu s talijanskim dizajnerom Pierpaolom Picciolijem.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Newspress / BACKGRID

U vjenčanici s potpisom Valentino, nasljednica modnoga carstva krajem prošle godine uplovila je u bračnu luku s Carlosom Torretijem, a na reviji omiljenog talijanskog brenda plijenila je pozornost u izdanju kojim je dominirao zanimljiv model parke stvorene patchwork tehnikom.

Riječ je o kreaciji iz Zarine capsule linije SRPLS, a jedinstvenom modelu parke kći samozatajnog vlasnika kompanije Inditex pridružila je model dvobojne košulja-haljine u znaku točkastog uzorka.

Dominaciju zelenih tonova najmlađa od troje Ortegine djece uspjela je dodatno istaknuti detaljem debelog, maslinasto zelenog remena uz model skupocjene torbe Birkin s potpisom luksuzne kuće Hermes, a cjelokupno izdanje za praćenje revije iz prvih redova finiširala je crnim, gumenim gležnjačama.

Marta je najmlađa od troje Ortegine djece, a zaposlena je kao senior creative consultant u Zari. Strastvena je jahačica već godinama, a prije šest godina udala se za poznatog španjolskog jahača Sergija Alvareza Moye, s kojim ima petogodišnjeg sina Amancija Jr-a. Par se razveo nakon manje od tri godine braka, a mlada bogatašica je novu ljubav pronašla u Carlosu Torretti. Njezin novi izabranik, Carlos Toretti i sam je dio modnog svijeta, sin je modnog dizajnera Roberta Torrette, a živio je i radio u New Yorku, gdje je bio agent modelima poput Adriane Lime i Kendall Jenner.