MARTA ORTEGA

Ni kći samozatajnog vlasnika Zare ne može odoljeti omraženim klompama, a zna i kako ih nositi

24.05.2021 u 10:26

Bionic
Reading

Konjaništvo je jedna od velikih strasti kćeri samozatajnog vlasnika Zare i premda je prije nekoliko godina odustala od konjičkih natjecanja, Marta Ortega i dalje ih pažljivo prati

Ovih dana svojom pojavom uveličala je 110. izdanje međunarodnog konjičkog natjecanja u Madridu, na kojem su sudjelovali i konji s njezinog obiteljskog imanja.

Nasljednica carstva Inditex, u čijem se sklopu nalaze modni brendovi Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe, tim se povodom pojavila u haljini retro šarma, a koja je djelo jednog od najuspješnijih brendova iz ove španjolske modne grupacije.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spomenutu haljinu po uzoru na tuniku potpisuje Zara, a predstavljena je u sklopu njezine kolekcije SRPLS. U ružičastoj, bordo i vojnički zelenoj boji, ovaj odjevni predmet osvaja svojim retro šarmom, a kako se navodi na Zarinim stranicama, stvoren je u Maroku od pamuka i viskoze te je i dalje dostupan u prodaji po cijeni od 700 kuna.

Uz efektan model haljine s pojasom koji naglašava figuru, 37-godišnja nasljednica milijardera Amancija Ortege kombinirala je smeđi model klompi s potpisom luksuzne francuske kuće Hermes, a njezin odabir nimalo ne čudi s obzirom na to da je u brojnim prilikama dokazala da prati i s lakoćom primjenjuje aktualne modne trendove.

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća klompe su bile apsolutni hit, a njihova popularnost protegla se i na dobar dio 80-ih, da bi zatim pale u zaborav. Za njihov povratak na modnu scenu ove godine zaslužne su prije svega luksuzne dizajnerske kuće koje su ih redom uključile u svoje kolekcije za toplije dane, a po svemu sudeći ne može im odoljeti ni nasljednica španjolskog modnog carstva.

  • +12
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo